Muzika film i TV na Dan nezavisnosti

Mag radio danas slavi treći rođendan

Mag radio, sa najboljom narodnom muzikom, koji posluje u okviru medijske kompanije “Oki Air Broadcasting-a”, kao i Elmag radio, proslavlja danas treći rođendan i to baš na dan posebno značajan u novijoj istoriji Crne Gore, na njen Dan nezavisnosti.

Za vrlo kratko vrijeme postao je omiljen radio, te lider radijske scene u Crnoj Gori.

U kompaniji danas imaju mnogo razloga za slavlje, budući da je radio počeo sa radom na Dan nezavisnosti Crne Gore.

U protekle tri godine ugostili su najveća imena estrade. Mag radio emituje program sa frekvencija 90.7 u Podgorici, Danilovgradu i Tuzima, 90.0 u Budvi, i 106.3 u Nikšiću.

Posredstvom web stranice magradio.me dostupan je i slušaocima širom Crne Gore i svijeta, a uskoro će se čuti i u još nekim gradovima u zemlji.

“Ponosni smo što smo od ove godine prisutni i u Nikšiću, i za nevjerovatno kratko vrijeme osvojili slušaoce koji se iz dana u dan javljaju u sve većem broju”, kazali su iz “magičnog radija”. Oni obećavaju u narednom periodu dosta novina, te zahvaljuju svima koji su prepoznali kvalitet i ukazali povjerenje.

Mag radio postao je dobra navika, i prijatelj bez koga se ne može zamisliti ni jedan dan, a današnje veselje uveličaće i brojne muzičke zvijezde, domaće i iz regiona, pa ne propustite njihovo rođendansko slavlje.

Send this to a friend