Muzika film i TV Objavila album

Marko je već zvijezda, a sada je red i na nju: Upoznajte Maju Louis

Marko je već zvijezda, a sada je red i na nju: Upoznajte Maju Louis
FOTO: Ivan Miladinović

Mlada popularna kantautorka, Maja Louis, ćerka legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Louisa, hrabro je krenula očevim stopama i objavila svoj prvi album pod nazivom “Buđenje”.

“Inspirisana svojim iskustvima i svojim rastom želim poruke da šaljem kroz muziku, da motivišem i sebe i druge. Svaka pjesma je dio mene i vjerujem da mnogi mogu da se pronađu u riječima istih. Nametnuta su nam uvjerenja od rođenja i muškarcima i ženama. Album “Buđenje” označava da ne mora sve to tako. Kada izađemo iz zone komfora možemo upoznati mnogo toga i sami da kreiramo svoju sudbinu”, rekla je Maja.

Njen brat Marko već ima status zvijezde, a Maja u njemu ima podršku. Talentovani Stojanovići sarađuju i imaju duet “Svijet je tvoj”.

“Jako sam ponosna i srećna što radimo zajedno, stvaramo i podržavamo jedno drugo. Toliko sam ponosna na njega koliko radi na sebi, kako stvara i raste, a ujedno je i divan otac, muž, brat i sin”, hvali se Maja.

“Jako sam vezana za Marka i mnogo sam srećna i zahvalna što imamo tako divan odnos. Kada sam napisala tekst “Svijet je tvoj” mislila sam na svoju ćerku Tatjanu i njoj sam je posvetila i Marko se isto pronašao kao mladi tata u riječima, tako da nam je ta pjesma emotivna na višem nivou. Uživali smo dok smo je stvarali, a i ujedno mislimo na našu djecu dok je izvodimo i tu se onda osjeća magija”.

Maje se ljubitelji muzičkih takmičenja sjećaju kada je učestvovala u regionalnom X factoru kada je nastupala sa prezimenom Novaković.

Međutim, svoju je karijeru odlučila da gradi pod prezimenom Louis.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
SrbiSuTurciKotor66
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor66
Gost
Kotor66

Maoja Louis

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Nezavisno Kousouvo!

Send this to a friend