Muzika film i TV Mnogi su obožavali Mućke

Momenat iz serije Mućke publika proglasila za najbolji TV momenat svih vremena

Del Boj i Triger stoje za šankom i gledaju lijepe djevojke za susjednim stolom. Dok na svoj ne baš suptilni način Del objašnjava Trigeru svoje metode zavođenja, ni ne primijeti da se šank otvorio i pada kao svijeća.

Ovaj momenat iz britanske serije “Mućke” (Only Fools and Horses) nedavno je publika proglasila za najbolji TV momenat svih vremena.

Scena iz epizode “Yuppy Love”, u kojoj Del, u svom snobovskom stilu, objašnjava Trigeru kako treba da se udvara “modernim evroribama”, a onda propadne kroz otvoren šank, nasmijala je milione širom svijeta i urezala im se u sjećanje, prenosi Blic.

”Play it nice and cool, son, nice and cool – you know what I mean?”, kaže Del prije nego što bukvalno nestane iz vidokruga.

Čak 39 odsto ispitanika glasalo je za ovu scenu u anketi koja je sprovedena u Velikoj Britaniji. Gledaoci kraj malih ekrana trebalo je da se odluče za najdramatičniji, najsmješniji i najneizvjesniji trenutak.

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
ZabjeloDamirLudoBokaSlavko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zabjelo
Gost
Zabjelo

Legendarna serija i scena..zasluzeno

Damir
Gost
Damir

E da znaju Englezi sto je humor gledali bi nase domace serije da uce malo i humor i glumu al imaji vise sredstava pa snimaju cesce imaju vise prostora al ne kaze se dzabe otrov se sipa u male boce ili manje sladje

Ludo
Gost
Ludo

Ovo je sjajno, ali je još bolje sa njima kao Betmenom i Robinom, kada spasavaju gradonačelnicu od lopova, pa poslije kada maskirani upadaju na sahranu!

Slavko
Gost
Slavko

E kome ovo može biti smiješno da mi je znati… britanski i američki humor-kreveljenje i fore za đecu iz vrtića

Mirko
Gost
Mirko

Zasluzeno! Najbolja serija ikad!

Boka
Gost
Boka

A sa nasuh prostora Lud ZBunjen Normalsn

Send this to a friend