Muzika film i TV organizovaće specijalnu TV emisiju

Najveći koncert od kuće sa Lejdi Gagom, Polom Makartnijem, Bili Ajliš…

Lejdi Gaga i organizacija “Global Citizen” sakupili su 35 miliona dolara za borbu protiv koronavirusa i organizovaće specijalnu TV emisiju u kojoj će učestvovati između ostalih Pol Makartni, Stivi Vonder i Bili Ajliš…

Lejdi Gaga je rekla da je novac sakupljen za sedam dana i da će biti upućen Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (SZO).

Svjetska zdravstvena organizacija i Global Citizen će organizovati virtuelni televizijski događaj “One World: Together At Home” (Jedan svijet: Zajedno kod kuće) čiji cilj je da se oda priznanje zdravstvenim radnicima za pomoć pri pandemiji koronavirusa.

Emisija će 18. aprila u 20 časova po vremenu na istočnoj obali SAD biti istovremeno na televizijama ABC, NBC, CBS, iHeartMedia i Bell Media.

Domaćini TV specijala biće američki TV voditelji Stiven Kolber, Džimi Falon i Džimi Kimel.

“Treba da ispričamo priče i proslavimo zajednicu koja je u prvim redovima, zdravstvene radnike” rekla je Lejdi Gaga.

Ona je rekla da ovaj specijalni televizijski događaj nije namijenjen sakupljanju sredstava.

“Sklonite svoje novčanike i zavalite se i uživajte u predstavi koju svi zaslužujete”, rekla je ona, dodajući da odvojeno planira da sakupi još sredstava za borbu protiv pandemije.

Tokom višesatnog televizijskpog spektakla koji će prenositi striming Jutjuba, Epla, Fejsbuka, Instagrama, Tvitera i drugih platformi, nastupiće i Elton Džon, Dejvid Bekam, Džon Ledžend, Edi Veder, Keri Vašington, Kris Martin iz Koldpleja, Lizo, Džej Balvin, Andrea Bočeli i Maluma.

Send this to a friend