Muzika film i TV Mahom je riječ o kultnim ostvarenjima

Najvjerniji prikaz ženskog orgazma u kultnim filmskim scenama

Povodom međunarodnog dana ženskog orgazma koji je prije dva dana obilježen širom svijeta, podsjećamo se kultnih filmova i scena vrhunskih glumica koje su na najuvjerljiviji mogući način prikazale kako izgleda momentat ženskog zadovoljstva.

Mahom je riječ o kultnim ostvarenjima iz različitih perioda a žanrovski su gotovi svi ovi filmovi određeni kao “erotski trileri”. Njihovom uspjehu doprinijele su ikone ovog žanra – Kim Besindžer, Šeron Ston, Nikol Kidman i mnoge druge.

Sjetite se samo Meg Rajan i njenog legendardnog “fejk orgazma” u filmu “When Harry Met Sally”. Sjedeći u restoranu, Meg objašnjava da žene često glume orgazam i da većina muškaraca ne vjeruje da to “njima može da se dogodi”.

U sred večere, kreće da glumi orgazam dok je svi sa čuđenjem posmatraju. Ovo je jedna od najboljih scena ženskog orgazma u stranoj kinematografiji.

Za razliku od ovog, postoje još mnoge scene gdje je ženski orgazam odglumljen tako da djeluje kao pravi – odnosno, tokom scene seksa koja je snimana za potrebe filma ili serija.

Recimo, film “Nike strasti”, “Devet i po nedjelja”, “Poslednji tango u Parizu”, “Pedeset nijansi sive”, itd.

 

7

avatar
1000
5
2
0
 
7
Budimo realniMarkoLovcenskaPjerAha
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcenska
Gost
Lovcenska

Kod nas su najaci orgazmi oni koji se dozivljavaju iz bjelasko-zelenaske i cetnicko-partizanske napaljenosti ! Sto bi zecani rekli ri-ri-ri rika se čini !!

Marko
Gost
Marko

Taman tako. Što zna ova stoka što je orgazam bez kad uzme 50 eura za glas.

Pjer
Gost
Pjer

Vecina i glumi

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Logicno! U pitanju su filmovi i glumice.

Aha
Gost
Aha

Priličan broj muskaraca ni ne zna da dovede zenu do orgazma,a prilican broj zena ni ne zna sta je to. Tako da treba omoguciti sexualno obrazovanje na obostrano zadovoljstvo😁

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

neka glume …

Zarija
Gost
Zarija

Kad laži krenu od sexa izmedju životnih partnera onda se nemamo čeeemu čudit što smo kao društvo pošli u pm!

Send this to a friend