Muzika film i TV

Neizlečiva bolest promijenila joj je život i zatvorila vrata Holivuda: Potresna priča jedne od najljepših glumica

Selma Bler

U dosadašnjoj karijeri američka glumica Selma Bler snimila je na desetine igranih filmova, da bi se sada našla u centru dokumentarca koji govori o njenoj dugogodišnjoj borbi sa neizlečivom bolešću.

“Selma je snaga prirode, glumica, majka, a trenutno i portparol osoba s invaliditetom. Njena hrabra borba protiv multipla skleroze i spremnost da kroz suze i smijeh podijeli svoju duboko ličnu priču čine je simbolom ogromne istrajnosti koja nam je svima potrebna”, poručuju iz kompanije „Warner Bros. Discovery“ uoči premijere filma „Predstavljanje, Selma Bler“, zakazane za 30. maj, na kanalu „TLC“.

Selma Bler

“Izuzetno sam zadovoljna i ponosna što je „Warner Bros. Discovery“ dom za moj filmski debi. Vjerujem u moć pripovijedanja kao načina da nas sve poveže. Možda sam ja tema ovog filma, ali nadam se da će svako u njemu vidjeti sebe i da će ljudi pronaći malo snage i radosti za koje možda nisu ni znali da ih imaju”, kaže glumica koja se 2018. godine suočila sa dijagnozom koja joj je promijenila život, ali i zatvorila vrata Holivuda, gdje je prestala da dobija uloge, prenosi Hello.

Selma Bler

Duboko lična priča „Predstavljanje, Selma Bler“ u centar pažnje stavlja ženu koja se bori sa bolešću i izazovima kao što su ‒ seciranje duboko ukorijenjenih mitova o ljepoti, kolektivni strah oko invaliditeta i smrtnosti, kao i borba za samoprihvatanje i potraga sa spokojem.

 

Send this to a friend