Muzika film i TV osjeća veliku odgovornost

Nevena Božović obradila Čolinu pjesmu Produži dalje: Nije bilo lako

Pjevačica Nevena Božović je svoju ljetnju idilu i boravak na plaži morala da prekine zbog poslovnih obaveza. Naime, ona je potvrdila svoje učešće u najvećem radijskom projektu ZPZ Xtra koji startuje 15.jula na Radiju S.

Nevena je obradila Čolinu pjesmu “Produži dalje” koja će biti emitovana u srijedu 15. jula u 9h na Radiju S, dok će spot za pjesmu biti premijerno prikazan istog dana u 14h na youtube kanalu Radija S.

View this post on Instagram

#uskoro @radio_s1

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

“Da sam mogla da biram, to bi bilo to. Jako sam uzbuđena zbog pjesme koju sam snimila i što je to pjesma Zdravka Čolića. Imam veliku odgovornost, a u isto vrijeme veliko zadovoljstvo i sreću. Jedva čekam da poslije nekog vremena vidim konačan utisak kod publike i kod ljudi koji ovu pjesmu znaju iz 1977. godine. Veliki hit kao što je pjesma “Produži dalje” nije bilo lako napraviti u potpuno drugačijem stilu i aranžmanu. Iskreno se nadam da smo uspjeli da približimo malo drugačiji zvuk, a da opet to ostane Zdravko Čolić”, rekla je Nevena Božović.

Pored Nevene, u ovom projektu učestvuju Anđelina, Sara Jo, Zoi i Edita, a za svaku od obrada biće snimljen i video spot.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Titograd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Titograd
Gost
Titograd

Polusvijet srpske estrade.

Send this to a friend