Muzika film i TV

Nevjerovatna transformacija Rasela Kroua u novoj hit seriji

Možete li da prepoznate glumca Rasela Kroua u novoj seriji o jednom od najmoćnijih i najuticajnijih ljudi u medijskoj sferi, Rodžeru Ejlsu, osnivaču FoxNews-a?

Sedmodjelna serija zasnovana na istoimenoj knjizi “The Loudest Voice In The Room” prati uspon i pad Rodžera Ejlsa koji je 2016. godine bio prinuđen da napusti FoxNews zbog višestrukih optužbi za seksualno uznemiravanje koleginica. Naredne godine je preminuo od posljedica hemofilije, s kojom se borio od djetinjstva.

Transformacija oskarovca Rasela Kroua, koji igra Ejlsa, potpuno je nevjerovatna. On je objasnio da je bilo potrebno šest sati na šminkerskoj stolici da bi postao glavni lik.

“Obično ga nazivam ‘zatvorsko lice’. Uopšte nije zabavno. Prvo stavljanje je trajalo šest sati, a tokom sedam mjeseci, uspjeli smo da to smanjimo na dva i po sata. Ali, ipak, bio je to svakodnevni mentalni izazov za mene.”

Pored Kroua igraju i Sijena Miler, Naomi Vots i Set Makfarlan.

Ajls je u karijeri radio kao konsultant za medije američkih predsjednika Ričarda Niksona, Ronalda Regana, Džordža Buša Starijeg, a učestvovao je i u kampanji Donalda Trampa, pripremajući ga za debate. Njega je u Foks doveo lično Rupert Mardok 1996.

Send this to a friend