Muzika film i TV Za sve su krivi Divolly & Markward

Nova obrada Ederlezi hit na Tomorrowlandu

Kada je beogradski muzički dvojac, Divolly & Markward, uradio novu obradu kultne numere “Ederlezi” u saradnji sa slovenačkim tandemom Vanillaz, nijesu ni sanjali kakav će uspjeh pjesma ostvariti na prvo slušanje. Prvo su osvojili publiku u Hrvatskoj, nakon toga cijelog Balkana, a nova verzija čuvene pjesme našla se i na jednom od najčuvenijih svjetskih festvala.

Naime, numera koja je neplanski puštena u Jutarnjem showu radija Enter Zagreb, dobila je krila i za samo nekoliko sati zavladala Shazam top listom, i to na prvoj poziciji u Zagrebu i četvrtoj u cijeloj Hrvatskoj. Ovaj uspjeh iznenadio je srpske producente pa su planiranu promociju za 16. avgust pomjerili i pjesma je već objavljena na YouTube kanalu Vanillaz Music.

“Snažni smo onoliko koliko smo ujedinjeni, a slabi onoliko koliko smo podijeljeni. Mržnja ne može otjerati mržnju: samo ljubav to može uspjeti”, napisali su u opisu slovenački i beogradski duo.

A onda je stigla vijest da je na ovogodišnjem Tomorrowlandu ovu numeru u svoj set uvrstio i veliki švedski producent, porijeklom iz BiH, Salvatore Ganacci, što je naišlo na ovacije mnogobrojne publike.

Pjesmu su takođe podržali i Lost Frequencies, Dimitri Vegas & Like Mike, Kryder, Oliver Heldens, Don Diablo i mnogi drugi.

Divolly & Markward premijerno će zavrtjeti ovu numeru u Crnoj Gori kroz nešto manje od mjesec dana i to na šestom Sea Dance festivalu, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra. Njihov nastup je planiran tokom dva festivalska dana, u petak i subotu, a osim “Ederlezi” publika će imati priliku da čuje i brojne druge plesne hitove.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Love Me now
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Love Me now
Gost
Love Me now

Bravoooo, a bravo i za tekst da mrznja ne smije da bude medju nama , normalnim svijetom, neka se politicari medju sobom mrze, mi necemo

Send this to a friend