Muzika film i TV

Nove bitke za spas svijeta: Stiže novi Spajdermen

Jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spajdermen, ovog ljeta vraća se na bioskopska platna u filmu „Spajdermen: Daleko od kuće”.

Ostvarenje se nadovezuje na priču svetskog blokbastera Osvetnici: Kraj igre, i kao takvo predstavlja kraj treće faze Marvelovog filmskog univerzuma.

https://youtu.be/1XW1Ygatsz4

Piter Parker odlučuje da se pridruži svojim najboljim prijateljima Nedu, Em Džej i ostatku ekipe na ljetnjem odmoru u Evropi.

Međutim, njegov plan da zapostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko nedelja, brzo se izjalovio kada je nevoljno pristao da pomogne Niku Fjuriju (Samjuel L. Džekson) u otkrivanju toga ko stoji iza napada misterioznih stvorenja koja šire haos širom starog kontinenta.

Umjesto mirnog razgledanja Venecije i Londona, čekaju ga obračuni sa novim neprijateljima, ukljućujući i Misterija (Džejk Džilenhal). Pred Spajdemenom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora da spasava svijet i zaštiti svoje prijatelje, a očekuje ga i novi savez.

U ulozi Pitera Parkera publika će ponovno gledati britanskog glumca Toma Holanda.

Režiju filma potpisuje Džon Vots, scenario Kris Mekena i Erik Somers, a u glumačkoj ekipi su i Marisa Tomej, Zendaja, Toni Revolori, Džejkob Batalon, Džek Bi Smuv i Njuman Akar.

Send this to a friend