Muzika film i TV Volter Mlađi bi mogao postati novi gangster iz Albukerkija

Novi serijal Breaking Bad na pomolu?

Novi serijal Breaking Bad na pomolu?

Prema mišljenju kritičara i publike, Čista hemija (Breaking Bad) jedna je od najboljih dramskih serija u istoriji televizije. U prilog tome govori i uspjeh takozvanih spinoff-ova, odnosno, sadržaja baziranih na likovima i dešavanjima iz Čiste hemije, kao što su Better Call Saul i El Camino: A Breaking Bad Movie.

Postoji vjerovatnoća da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal Čiste hemije, sa Hajzenbergovim sinom u glavnoj ulozi.

Kao što je vjernim ljubiteljima serije poznato, Voltera Mlađeg, sina glavnog lika, igrao je 27-ogodišnji R. Dž. Mit. Glumac je nedavno izjavio da je spreman na sopstvenu seriju, gdje će njegov lik nastaviti očevo nasleđe i sam postati gangster.

“On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sistemu vrijednosti u cilju da zaštiti svoju porodicu. Volio bih da vidim svog lika, Voltera Mlađeg, u ulozi gangstera”, izjavio je Mit za jedan američki tabloid.

Mit je svoju ideju o novoj seriji već predočio Vinsu Giliganu, tvorcu Čiste hemije, a ako dobije zeleno svijetlo za snimanje, uspjeh je u velikoj mjeri zagarantovan.

Još jedan u nizu popularnih spinoff-ova

View this post on Instagram

The return of Hamlin & McGill.

A post shared by Better Call Saul (@bettercallsaulamc) on

Samo dvije godine nakon završetka Čiste hemije, matična mreža AMC je Bobu Odenkirku, koji je tumačio advokata Sola Gudmana, dala sopstveni serijal pod imenom Bolje pozovite Sola. Serija se pokazala kao veliki hit na veb-sajtu Rotten Tomatoes, namijenjenom za ocjenjivanje i kritiku filmova i serija, Bolje pozovite Sola zavređuje pohvalnih 97% preporuke. Peta sezona bi tek trebalo da se emituje, a AMC je već odobrio produžetak serije.

Što se tiče Netfliksovog filma El Camino: A Breaking Bad Movie, čija radnja prati Hajzenbergovog partnera, Džesija Pinkmana, samo u prvih nedjelju dana je pogledan više od 25 miliona puta.

Uspjeh ovih serijala svjedoči o popularnosti Čiste hemije, koja ne jenjava ni šest godina nakon njenog završetka.

Send this to a friend