Muzika film i TV pružio podršku ideji o glumici u glavnoj ulozi

Pirs Brosnan podržava ideju o ženskom Bondu

Dani Pirsa Brosnana kao Džejmsa Bonda su davno prošli, ali se glumac i dalje nada da će se jednog dana žena naći u ulozi slavnog agenta 007, piše NME.

Brosnan, koji je agenta MI6 igrao od 1994. do 2004. godine, je pružio podršku ideji o glumici u glavnoj ulozi nakon spekulacija u medijima da bi Britanka Lašana Linč mogla da bude nova zvijezda filmova o Bondu, navodi se u tekstu.

„Već 40 godina smo gledali muškarce kako ’praše’. Vrijeme je, momci, da se sklonimo sa puta i sada to prepustimo ženi. Mislim da bi to bilo fascinantno i uzbudljivo“, rekao je glumac.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
GruRade007Sasha
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gru
Gost
Gru

nocas ce neka mala da se opece:)

Rade007
Gost
Rade007

Prvo Borsnan nije igrao od 1994 do 2004,nego od 1995 do 2002. Ali kad vidim kakve kretenske izjave daje,onda mi je drago što su ga zeznuli 1987,kad su mu tek u posljednjem trenutku rekli da je ulogu Bonda u filmu “The living daylights” dobio Timothy Dalton,iako je njemu bilo obećano. Već je dovoljno loše što miss Moneypenny glumi iritantna crnkinja… Više »

Sasha
Gost
Sasha

A na kraju ce zena i Cezara i Betmena da glumi, kakve vama nebulozne gluposti padaju na pamet, ima dosta poznatih zenskih spijunki i dovoljno uloga za zene, Bond je uvek bio muskarac i tako treba i da ostane

Send this to a friend