Muzika film i TV

Počelo snimanje: Kako sada izgledaju glumice serije Seks i grad

Sara Džesika Parker objavila je prvu fotografiju sa nastavka snimanja kultne serije “Seks i grad”. Glumica je pozirala u Njujorku sa svojim koleginicama Sintijom Nikson i Kristinom Dejvis.

„Ponovo zajedno. Čitali smo scenario prvih epizoda“, napisala je Sara Džesika u opisu fotografije.

Iako su detalji scenarija nove sezone serije „Seks i grad“ još uvijek nepoznati, glavna glumica Sara Džesika Parker ranije je potvrdila za „Variety“ da će nove epizode prikazati i pandemiju koronavirusa.

Početkom ove godine sve ljubitelje serije “Seks i grada” obradovala je vijest da će se junakinje ponovo ujediniti za snimanje ovog kultnog ostvarenja. Ipak, mnoge je i razočaralo saznanje da se u seriji neće pojaviti Kim Katral, koja je igrala Samantu Džons.

Snimanje 10 novih epizoda najavljeno je za početak ljeta, a sudeći po fotografiji koje je objavila glavna glumica Sara Džesika Parker, pripreme su uveliko u toku.

Glumice su se s godinama dosta promijenile. Sintija trenutno nema crvenu kosu, koja je pored oštrog karaktera njen zaštitni znak, dok su se za Kristin mnogi zapitali “šta je uradila sa licem” i da joj “ipak nije bio potreban botoks”.

Send this to a friend