Muzika film i TV Nasilje bi i nju moglo da košta karijere

Publika traži da se Amber Herd izbaci iz filma Akvamen 2

Snimak navodnog razgovora Amber Herd i Džonija Depa, u kojem ona priznaje da je udarila svog tadašnjeg muža, mogao bi da ovu glumicu košta karijere, jer publika sada zahtijeva da se Amber Herd izbaci iz filma “Akvamen 2”.

Snimak se pojavio skoro četiri godine nakon njihovog razvoda, kada je Herd optužila Depa da ju je fizički zlostavljao. Dep je sve to porekao, no njegova karijera je zbog ovog javnog sukoba pretrpjela snažan udarac. Fanovi i pojedine NVO pisale su tada peticije da se glumac otpusti sa projekata na kojima je radio.

Optužba da je nasilnik koštala ga je angažmana u Dizniju i uloge kapeta Džeka Speroua u franšizi “Pirati s Kariba”.

Mjesto u “Fantastičnim zvijerima” zadržao je samo zahvaljujući kreatorki ove franšize.

“Dž.K. Rauling je vidjela dokaze i stoga zna da sam lažno optužen. Zato me je javno podržala”, rekao je tada on i uzvratio bivšoj ženi tužbom od 50 miliona dolara zbog emotivne i finansijske štete koju mu je nanijela.

Sada se istorija ponavlja – skoro 200.000 ljudi potpisalo je peticiju tražeći da se Amber Herd otpusti iz filma “Akvamen 2” na kome trenutno radi.

“Kako je Amber Herd poznata i dokazana nasilnica u porodici, Vorner Bros i DC bi trebalo da je odmah otpuste sa “Akvamen 2″ projekta”, napisala je Džin Larson, žena koja je pokrenula peticiju.

Istu silu koju je upotrijebila da sruši Depa, publika je sada usmjerila protiv Herd.

Zbog svega su se oglasili i pravnici u SAD-u, moleći javnost da se uzdrži od osuda, sve dok konačnu odluku o tome ko je kome uništio karijeru ne donese sud.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mire
Gost
Mire

Ona nasla da podmece Dzoniju, legendi.. Tako joj i treba.

Send this to a friend