Muzika film i TV

Rajović se tužnom pjesmom oprostio od prijatelja: Mnogo boli otkad nisi tu, nadam se da si našao mir

Pjevač Boban Rajović krajem prošle godine objavio je numeru “Nedeljom”, jednu od balada koju je, kako je saopštio, dugo čuvao, i koja predstavlja čistu emociju.

Prilikom premijere, nije ni slutio da će je svega nekoliko sedmica kasnije posvetiti pokojnom prijatelju.

Riječ je o, kako su ranije objavili mediji u Srbiji, vlasniku poznatog lokala u kom su Rajović i mnoge druge njegove kolege iz estradnog svijeta često nastupali.

Dvije decenije poznanstva, kako je Rajović napisao na Instagramu, prekinute su iznenada, a sada mu je posvetio live izvođenje pomenute balade, čiji dio teksta savršeno opisuje koliko je ovaj gubitak teško pao Bobanu.

“Boli, boli, mnogo boli otkad nisi tu, jer moj svijet bez tebe ne vrijedi, oko mene svi se ljetu raduju, a ja hladnu zimu pored tebe želim… Ovo je za mog velikog prijatelja Gedžu koji je otišao bez pozdrava. Sve je ovo trebalo na drugi način, brate. Ali, nadam se da ćeš razumjeti i znaj da Negotin nije isti bez tebe. Nadam se da si našao svoj mir, a ja ću te se sjećati svaki put kada budem pjevao ovu pjesmu. Voli te tvoj prijatelj”, napisao je Rajović na Instagramu, u opisu snimka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Boban Rajović (@rajovicboban)

Send this to a friend