Muzika film i TV

Riječi Laneta Gutovića o ljubavi su tužan podsjetnik za sve

Foto:Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Glumački bard Milan Lane Gutović ostaće nam u sjećanju po mnogim harizmatičnim ulogama, ali i riječima o ljubavi koje bi trebalo da naučimo napamet.

Lane Gutović imao je iza sebe dva braka i troje djece. O svom ljubavnom životu nije govorio mnogo.

Otac ga je naučio da žene treba poštovati.

„Otac je imao veću slabost prema mojoj sestri nego prema meni, pa kada mi je davao uputstva kako da se ponašam prema ženama kada stasam kao muškarac, uvijek mi je govorio da bi trebalo da se čuvam toga da ne ojadim neku djevojku, da je svojim ponašanjem ne učinim nižom, zato što je njeno mjesto daleko više od onoga gdje smo mi kao ljudi uglavnom spremni da je smjestimo”, otkrio je glumac u jednom intervjuu.

Voditeljka i autorka emisije „Balkanskom ulicom” Vesna Dedić je u svom videu otkrila šta je Lanetu falilo cijelog života.

„Uvijek mi je bilo malo prijatelja. Imao sam ih malo, a imam ih sve manje. Nema te mržnje koje niste siti i te ljubavi koje nisam gladan. Čovjek čeka da prelista cio svoj život i onda vidi da je uvijek jurio za ljubavlju. Samo to i ništa više nije važno. I čovjek sve što je činio uzima za tu malu glad koju osjećamo prema ljubavi. Čovjeku uvijek treba čovjek”, rekao je Gutović u emisiji „Balkanskom ulicom” svojevremeno.

Send this to a friend