Muzika film i TV

Sergej Ćetković o prevari koja ga je inspirisala za pjesmu: Sve je bilo dogovoreno i ispadneš magarac

Foto: Nemanja Novaković
Foto: Nemanja Novaković

Crnogorski pjevač Sergej Četković u InMagazinu Nove Tv govorio je o tome kako su nastali njegovi najpoznatiji hitovi. Pjesma “Pusti probleme” nastala je kada su ga jednom prevarili prilikom kupovine stana.

“Priča o tome kako smo pri kupovini nekog stana, znači sve je bilo dogovoreno, podigao kredit, angažovao ljude da srede stan i čovjek nas par dan prije završetka ugovora jednostavno prevari, prodao je drugome stan za više novca bez da nam to kaže i ispadneš magarac. I Kristina taman dolazi s mora i kaže: ‘Nemoj više balade, napiši nešto normalno, nešto veselo!’ Ja joj kažem: ‘Šta da pišem? Pusti probleme… Sve dileme…’, i ona ode”, ispričao je.

Još jedna njegova emotivna i zanimljiva pjesma je “Oči nikad ne stare”.

“Tu mi je kumovao moj prijatelj koji je par puta upotrijebio taj izraz i to mi se počelo vrtjeti”, prisjetio se.

Pjesma koja je bila prekretnica u njegovoj karijeri je “Pogledi u tami”, a Sergej je potvrdio da je ideja za tu pjesmu nastala dok je njegova supruga pravila palačinke.

“Nisu palačinke sada tu nešto specijalno pomogle, ali znam da je Kristina tada bili u kuhinji i ja joj sviram, i pitam je sviđa li joj se, a ona baci palačinku i kaže: ‘Super je, super, ajde dalje!’ I ja nastavim i stanem jer nemam pojma šta se treba dalje dogoditi i to jednostavno samo dođe. I tako se rodi pjesma koja je definitivno meni, mojoj karijeri, mojoj publici promijenila sve”, prisjetio se.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Realfox
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Real
Gost
Real

To je legenda

fox
Gost
fox

Sve najbolje za najboljeg!

Send this to a friend