Muzika film i TV

Sin Džejmsa Gandolfinija glumiće Tonija Soprana u filmskoj verziji Sopranovih

Majkl Gandolfini ima 19 godina i već dobro zna što želi da postane. Baš poput svog oca odlučio je da osvoji Holivud, a prva uloga se čini kao prava za to. Naime, mladi Gandofini igraće mladog Tonija Soprana u filmskoj verziji jedne od najpopularnijih televizijskih serija o italijanskoj mafiji “Sopranovi”.

Film, radnog naziva “The Many Saints of Newark”, nastao je na temelju popularne HBO drame, koja je počela da sa prikazivanjem 1999. godine i emititovala se punih šest sezona. Uloga Tonija Soprana Džejmsu Gandolfiniju donijela je nagrade Zlatni globus, SAG i Emi. Nažalost, da svog sina vidi na ekranu, Džejms nije doživio, budući da je 2013. godine, nakon srčanog udara, u 51. godini preminuo.

“Velika je čast nastaviti očevim utabanim stazama i postati mlađa verzija Tonija Soprana. Oduševljen sam što imam priliku da radim sa Dejvodom Čejsom, kao i ostatkom nevjerovatno talentovane ekipe koju je okupio za film ‘The Many Saints of Newark”, stoji u službenoj izjavi MajklaGandolfinija, koju su objavili Variety i Deadline.

Send this to a friend