Muzika film i TV

Stiže druga sezona hit serije Russian Doll

Netfliksova dramedy serija “Russian doll”, koja je okarakterisana kao jedna od najboljih ove godine, uskoro dobija nastavak, odnosno drugu sezonu.

Nataša Lion, koja tumači protagonistkinju i koja je zaslužna i za scenario i režiju, objavila je ovu vijest na svom Twitter nalogu, a isto je potvrđeno i od strane zvaničnog naloga serije na ovoj društvenoj mreži.

U vrlo duhovitom maniru, Lion je oduševljeno u videu podijelila informaciju o nastavku serije, dok je u pozadini išla pjesma “Gotta get up”. U odgovoru naloga serije na ovaj twitt nije preciziran datum emitovanja. Ostaje nam samo da se nadamo da će to biti vrlo brzo.

“Russian Doll” je poput blago mračnijeg, ali jednako duhovitog “Groundhog day” filma, s tim da u seriji Nadia, koju tumači Lion, iznova i iznova umire i vraća se na žurku koja je priređena u njenu čast.

Kako je nedavni kraj ostavio zamršen zaplet, nameće se pitanje da li će se u nastavku predstaviti alternativne vremenske linije i da li će se uvesti novi likovi, pored Nadie i Alena, kog tumači Čarli Barnet, a koji je zajedno s njom u loopu. Ono što je sigurno je da ćemo narednom sezonom otvoriti babuške u našoj glavi.

Send this to a friend