Muzika film i TV

Stiže najjači Sea Star do sada, pogledajte zvanični aftermovie

Sea Star, svoje treće izdanje imaće 24. i 25. maja 2019. godine u laguni Stella Maris u Umagu. Više od 80 hiljada posjetilaca i brojni muzički superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone etablira među najvažnije na Mediteranu, a u 2019. podiže ljestvicu najviše do sada. Kako je u maju prošle godine bilo u magičnoj laguni može se vidjeti u filmskom premotavanju najuzbudljivijih trenutaka Sea Star festivala!

Sea Star festival 2018 | The Official Aftermovie:  

Festivalska 2+2 formula pokazala se uspješna prve dvije sezone, pa će tako u petak 24. i subotu 25. maja naredne godine Sea Star Festival raditi u svom punom kapacitetu, dok je za četvrtak 23. pripremljena žurka otvaranja, a u nedjeljno jutro 26. maja oproštajna žurka.

Ulaznice za ovogodišnji festival dostupan je putem sajta seastarfestival.com, a prva imena festivala stižu uskoro.

Drugo izdanje Sea Stara u organizaciji EXIT tima dovelo je od 24. do 27. maja 2018. desetine hiljada muzičkih hodočasnika koji su neumorno partijali u predivnoj umaškoj laguni Stella Maris na festivalu koji svake godine najavi početak ljeta i prvo kupanje. Uz zadivljujuću glavnu pozornicu Addiko Tesla Stage i vrući plesni amfiteatar, Nautilus Arenu, publika se zabavljala na ukupno 16 festivalskih zona, ali i u obližnjem kampu. Sea Star festival pohodili su svjetski DJ duo broj jedan, Dimitri Vegas & Like Mike, njemački hitmaker bez premca Robin Schulz, britanski art-pop sastav Hurts, vječni trance kralj Paul van Dyk, ruski hit tandem Filatov & Karas, francuski dance rokeri Ofenbach, te istaknuta domaća i regionalna imena kao što su Tram 11, Edo Maajka & Band, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Dječaci, Detour i brojni drugi.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nemamime
Gost
nemamime

Evo dragi glupani sad možete da vidite kako izgleda kad se najbolji otvoreni festival elektronske muzike pokupi i ode iz Crne Gore. 80.000 ljudi više neće dolaziti u CG nego idu za Hrvatsku. Puniće njihov budžet jer nama nije valjalo.

plesemsvukovima
Gost
plesemsvukovima

Tacno tako!
A ne rece novinar sto mu je to aftermovie na crnogorskom!?

Send this to a friend