Muzika film i TV

Teške optužbe: Džekson je ukrao Billie Jean od Done Samer

Muzičar Kvinsi Džous legendarni muzičar i producent koji je u karijeri osvojio 27 Grammyja, ponovno je napao Majkla Džeksona, ali i Beatlese. On je u posljednjem intervju izjavio kako je pokojni kralj popa bio veliki plagijator.

“Ne volim o tome pričati javno, ali Majkl je ukrao mnogo stvari. Mnogo pjesama. Bilješke ne lažu”, rekao je Džouns, koji je s Džeksonom radio kroz cijelu karijeru, a producirao je i “Thriller”, najprodavaniji album svih vremena.

Kvinsi tvrdi da zna estradne tajne Amerike i svijeta

Posebno je naveo hit “Billie Jean” baš s tog albuma, koji je, kako tvrdi Džons, MJ ‘ukrao’ Doni Samer.

Odnosno, tvrdi kako je to plagijat njene pjesme “State of Independence”, koju je takođe producirao Džons.

Osvrnuo se i na Džeksonov izgled. Kaže kako mu je otac cijeloga života govorio da je ružan i zlostavljao ga.

“Što očekujete nakon svega toga? Uvijek sam mu prigovarao zbog plastične hirurgije, ali on bi se opravdavao i govorio da je to zbog neke bolesti koju ima. Sranje”, rekao je Kvinsi.

Takođe je izjavio da nije bio impresioniran Beatlesima, koje je nazvao “kretenima koji ne znaju da sviraju”, tvrdi da Elvis Prisli nije znao da pjeva, da je od Malkolma X-a kupovao drogu te da zna ko je ubio Džona Kenedija.

Pol Mekartni je najgori basista kojeg sam ikada čuo, a nemojte da počnem o Ringovim vještinama na bubnjevima”, rekao je Kvinsi o Beatlesima. Kaže i da je Princ bio ljubomoran na Majkla Džeksona i pokušao ga je pregaziti autom, a pohvalio se i da je bio u vezi s Ivankom Trump prije 12 godina.

Send this to a friend