Muzika film i TV Pogrešan avion u filmu

Travolta prozvao Tarantina zbog greške u filmu Bilo jednom u Holivudu

Glumac Džon Travolta, našao je grešku reditelju Kventinu Tarantinu u posljednjem filmu “Bilo jednom u Holivudu”.

Travolta, čiju karijeru je oživio Tarantinov film “Petparačke priče”, kao pravi pilot primijetio je grešku u sceni s avionom i Leonardom Dikapriom. Tu grešku, smatra gluamc, zna svaki pilot i svaki “štreber avijacije”, kako je nazvao sebe.

“Leonardo, koji igra Rika Daltona, vraća se kući iz Itaije, ili gdje je već bio, a narator kaže da ide Boingom 747. Pa, 747 je imao testiranja u februaru 1969. godine, ali je počeo da leti u januaru 1970. Promašili su za devet mjeseci! On bi bio u Boingu 707″, rekao je Travolta publici na projekciji svog filma “The Fanatic”.

Zvijezda filma “Briliantin”, od djetinjstva je opčinjen avijacijom, a danas je vlasnik aerodroma i nekoliko velikih aviona.

Travolta je pohvalio Tarantina kao reditelja, i dodao da je posebno zainteresovan za tu 1969. godinu, u kojoj je smještena radnja filma “Bilo jednom u Holivudu” kad je i ubijena Šeron Tejt. I sam Travolta je stigao u Holivud te godine, i kaže da je oduševljen Tarantinovim oživljavanjem tog perioda, piše Yahoo.

“Sjećam se da sam bio u gradu kada se sve događalo. Sjećam se da sam se plašio zbog ubistva Šeron Tejt. To je pokrenulo mnogo više stvarnih sjećanja nego snimanje ‘Petparačkih priča’. Bio sam tamo u tom trenutku sa svima ostalima i to je sjajno kod Tarantina kao filmskog stvaraoca. Kao i kod ‘Prokletnika’, on na neki način popravlja našu istoriju”, rekao je Travolta.

“Bilo jednom u… Holivudu” zaradio je preko od 372 miliona dolara, s budžetom od 90 miliona dolara.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tomos
Gost
Tomos

Odmah sam to primjetio…

Danko
Gost
Danko

Ma i ja! 😂😂😂

Send this to a friend