Muzika film i TV

Vječita Zgodna žena zamalo ostala bez uloge koja je proslavila

Poznata holivudska diva Džulija Roberts, u intervju koji je zajedno sa koleginicom Patrišom Arket dala za Variety, govorila je o tome kako izgleda biti jedna od najpoznatijih i najplaćenijih zvijezda u Holivudu.

Robertsova je, sa Arketovom, učestvovala u razgovoru, koje taj magazin organizuje pod nazivom “Actors on Actors”. Govoreći o audiciji za film “3000”, koji je kasnije postao čuveni hit “Zgodna žena”, Robertova je rekla:

“Dobila sam ulogu u filmu ‘3000’, ali ubrzo sam ostala bez tog posla”, rekla je ona, dodajući da je to bio “hrapav umjetnički film”.

“Pojavio se producent Geri Maršal, mislim da je to bilo zato što je htio da ispadne velikodušan. Osjećao je da bi bilo pošteno makar da se upozna sa mnom, jer sam imala ovaj posao tri dana i izgubila ga. Tim postupkom promijenili su cijelu stvar, i nastalo je nešto što je više u mojoj sveri interesovanja.”

Arketova pita Robertovu o tome kako je biti najplaćenija Holivudska zvijezda prilično rano, još u početku njene karijere.

“Nikada to nisam osjećala kao pritisak. Sve plate, u tim danima, bile su tu da bi se mnogo novca potrošilo samo na snimanje filmova. Djelovalo je komično, pomislila sam: Oh, ok, naravno. Ovo je smiješno, ali ja ću biti dio tog društva”.

Džulija Roberts dodaje da je išla utabanom stazom, poput Barbare Streisend, što joj je olakšalo trnoviti put i istakla da joj je mnogo drago što je i ona dio holivudskog društva.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Princ od KonikaMONTENEGRO
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Ja ne pamtim, kad je ona lijepa bila.

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

nekad i prostitucija moze biti odskocna daska.. da nije bila prostitutka i da njene usluge nije koristio jedan reditelj ili reziser, sta god, te je ubaci u svijet filma cao, zdravo!!

Send this to a friend