Muzika film i TV snimanje se bliži kraju

Vojin Ćetković igra Dragana Nikolića u filmu Toma

Foto: Ana Paunković

Snimanje filma i serije “Toma” bliži se kraju, a konačno je otkriveno da će velikog Dragana Nikolića igrati Vojin Ćetković.

Vojin je svoje scene snimao na jednom splavu, a atmosferu sa snimanja podijelio je preko društvenih mreža njihov kolega Petar Benčina. Ćetkoviću je društvo pravio Srđan Žika Todorović, koji igra svog oca Boru.

Toma Zdravković i Dragan Nikolić bili su drugari iz kafane. Legendarni pjevač je volio da dolazi u bife Ateljea 212, gdje je Gaga provodio dane i noći. Vojin Ćetković, kako Kurir saznaje iz produkcije, bez razmišljanja je prihvatio poziv Dragana Bjelogrlića i Željka Joksimovića da bude dio ovog projekta. Vojina i Gagu veže i veliko prijateljstvo, o kome je glumac govorio tokom gostovanja u emisiji “Balkanska ulica”.

“Direktno sa snimanja otišao sam u vojsku. Ispratili su me Glogovac i Gaga Nikolić. Gaga mi je dao 100 maraka da popijem nešto. Sjeo sam u avion, ušao u kasarnu u devet uveče. Pomislio sam šta me snašlo, stavili me da spavam pored toaleta, a oko mene klinci 17-18 godina. Svi su bili deset godina mlađi od mene. Zvali su me stric”, ispričao je poznati glumac.

Film “Toma” nastao je po scenariju Nikole Pejakovića. Producenti ovog ostvarenja su “Kobra film” i “Minakord”, a plan je da ga naredne godine publika vidi u bioskopima.

Glavna uloga povjerena je glumcu Milanu Mariću, dok ćemo uz njega u ulozi Silvane Armenulić gledati Tamaru Dragičević, Petra Benčinu kao njegovog ljekara, majku pjevača igra Mirjana Karanović, a oca Slobodan Boda Ninković.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
...Narcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
...
Gost
...

Neka si živ i zdrav 100 godina, ali Draganov glumački nivo nikad dostići nećeš. Nije dovoljno to što si miljenik žena da bi bio veliki glumac…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Dobar izbor,jedan od rijetkih glumaca srednje generacije koji je vrhunski umjetnik.

Send this to a friend