Muzika film i TV Ekipa iz Bitange i princeze ponovo na okupu

Vraćaju se hrvatski Prijatelji

“Bitange i princeze”, hrvatski sitkom rađen po uzoru na slavne “Prijatelje”, nakon skoro deceniju dobija svojevrsni nastavak.

“Nas sedam smo se našli prije i pričali o tome, a sada smo se našli da napravimo šou, kao proalsvu 15. godišnjice od početka prikazivnja i 10. godišnjice kako je prestalo emitovanje. Biće to jednokratno obilježavanje u ‘Ludoj kući’ u oktobru. Napravićemo balans igranog dijela u trajanju od jedne epizode i druženja s fanovima koji će moći vidjeti gdje su danas likovi serije. Moguće je i da cijeli hepening snimimo da ga kasnije neko može emitovati, ali to je tek nezrađena ideja”, otkrio nam je reditelj i scenarista Goran Kulenović.

Serija “Bitange i princeze” počela je da se prikazuje 15. aprila 2005. godine, a do 8. majka 2010. prikazano je108 epizoda.

Rađena je po uzoru na poznatu američku seriju ‘Prijatelji’, a osvrće se na život pet glavnih likova: Robi Kumerle, Irena Grobnik, Teo Friščić, Kazo, Luce.

Uloge su tumačili Rene Bitorajac, Hrvoje Kečkeš, Tarik Filipović, Mila Elegović i Nataša Dangubić.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
Nije bitnoRade007MaxoBudimo realni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Odlična serija! Itekako pamtim po dobru. Vrijedi ponovo snimati apsolutno. Jedna od jačih serija našeg govornog područja. Sjećam se da nisam mogao da prestanem da gledam.

Rade007
Gost
Rade007

Gledao sam cijelu seriju. Prve 2 sezone su vrhunske,savršene. Treća je dobra,četvrta onako,a posljednja je katastrofa.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Симпатична серија. Слабо гледам ТВ али одгледао сам пар епизода и могу рећи да је ОК.

Maxo
Gost
Maxo

Slazem se.

Send this to a friend