Muzika film i TV

Zbog nje su plakali Relja Popović, Nataša Bekvalac i pola Balkana: Ko je pjevačica čiji je nastup pomjerio sve granice

Iz nedjelje u nedjelju svi pričaju o nastupima Đane Smajo, koja iznova i iznove oduševljava sve one koji prate IDJ Show, ali i stručni žiri. U tom smjeru, ona je izvela i posljednji nastup, kada je dobila gromoglasni aplauz publike, ali i rasplakala žiri.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IDJShow (@idjshow)

Đana je otpjevala čuvenu numeru “Ne kuni me, ne ruži me, majko“ legendarnog pjevača Luisa, koja je mnoge ostavila u suzama.

Uz jednostavnu scenografiju i potpuno sama sa mikrofonom, ova mlada zvijezda je svojim izvođenjem priredila pravo uživanje sa posebnom emocijom kojom je dotakla svakog, prenosi Citymagazine.

Đana je svoj nastup završila uz suze, ali i sa velikim osmijehom, kao i uz ovacije publike.

Očigledno je da je Đana svojim nastupom očarala publiku širom regiona i da su mnogi ostali bez teksta, a to se najbolje vidjelo po reakcijama žirija i komentarima na društvenim mrežama.

Dok je Natašu Bekvalac, koja je ujedno i njen mentor, i te kako dotakao nastup pa nije skrivala suze, ni ostali članovi žirija nisu ostali ravnodušni.

„Meni je ovo omiljena pjesma i ne znam šta da ti kažem, hvala ti“, rekao je Relja koji je u suzama prokomentarisao Đanin nastup.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana Smajo (@dana_smajo)

Sljedeći je svoj komentar dao Darko, koji se kroz osmijeh najprije obratio Nataši, a potom i Đani.

„Jedno znam, vrijedno je rasturiti šminku zbog ovakvog pjevanja. Ovo je stvarno vrhunac, moram prvo da ti se zahvalim što si došla u naš show, što stvarno vrijediš. Zaslužuješ ne sve pohvale, nego da bukvalno predstavljaš Balkan u svijetu. Imaš magičan glas, samo tako nastavi, ovo je pravi my way“, poručio joj je.

A kada je Đanin video osvanuo i na Instagramu, komentari i pohvale na njen nastup nastavile su da se nižu.

Ko je Đana Smajo?

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana Smajo (@dana_smajo)

Đana se prvi put u javnosti pojavila sa 12 godina u hrvatskom muzičkom takmičenju Zvjezdice, gdje je zauzela drugo mjesto, da bi u sljedećoj sezoni istog takmičenja osvojila treće mjesto. Pobijedila je na takmičenju Fabriqué traži zvijezdu. Dva puta je učestvovala na hrvatskom nacionalnom izboru Dora za Pjesmu Evrovizije.

Trenutno se takmiči u IDJ Show-u, u kom je ušla u finale.

Student je Filozofskog fakulteta u Zagrebu, gdje studira francuski i portugalski jezik.

Send this to a friend