Showbiz

Aflek okreće novi list: Razveo se od Dženifer i ostavio Plejboj zečicu

Ben Aflek i Dženifer Garner su prije nekoliko dana stavili tačku na brak. Iako nisu od 2015. godine zajedno, par je tek nedavno formalno razveden.

Od 2015. do danas Ben se prvo zabavljao sa producentkinjom Lindzi Šukas, da bi prije nekoliko nedjelja započeo romansu sa Plejboj zečicom Šonom Sekston (22).

Sve to vrijeme se naravno bori i sa alkoholizmom, a tek prije koji dan je ponovo završio još jedan ciklus rehabilitacije. Ali, da se vratimo na ljubavni život glumca.

Prije samo dva dana, Aflek je odveo zečicu u divljinu Montane gdje ima kuću već godinama i gdje voli da odlazi da “nađe mir”. Ona je srećno podijelila slike sa ovog putešestvija na svom Instagram profilu, gdje se na jednoj fotografiji po prvi put vidio i glumac, ali ovoj ljubavi je izgleda došao kraj, prenosi People magazin.

Navodno, Ben i Šona nisu više zajedno.

“Ne može se reći da je došlo do raskida, jer nisu ni bili u nekoj ozbiljnoj vezi”, rekao izvor blizak glumcu za ovaj magazin i dodao:

“Uživao je da provodi vrijeme sa njom, ali mora da radi na sebi, a ona trenutno nije neko ko mu u tome pomaže. Nastaviće da izlazi sa djevojkama u budućnosti, ali mu je trenutni fokus na tome da bude trijezan, na porodici i sljedećim poslovnim projektima”.

Aflek i Garnerova vjenčali su se 2005, iste godine dobili kćerku Vajolet, zatim 2009. kćerku Serafinu, dok je 2012. rođeni najmlađi Semjuel.

Mediji takođe pišu da je Garnerova našla sreću u ljubavi.

1 Komentar na "Aflek okreće novi list: Razveo se od Dženifer i ostavio Plejboj zečicu"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend