Showbiz Ne odustaje od poroka

Ana Nikolić završila na infuziji nakon trovanja alkoholom

Ana Nikolić nedavno je završila na infuziji zbog prekomjerne količine alkohola, piše Kurir. Nije tajna da ona voli da popije i da često pretjera, ali u posljednje vrijeme čini sa kao da joj stvari izmiču kontroli kada je u pitanju njen najveći porok.

Od momenta kada su Ani otkazani nastupi i nigdje ne može da otputuje, dane provodi u svom beogradskom stanu u društvu čašice.

Pjevačica je nekoliko dana uzastopno konzumirala alkohol, zbog čega je njen organizam pretrpio veliki stres, pa joj je u jednom momentu pozlilo. Počela je da gubi svijest i da otežano govori, jedva je uspjela da pozove prijatelja koji je došao poslije petnaestak minuta. Zatekao ju je na kauču u dnevnom boravku, ležala je i ponavljala da se ne osjeća dobro.

Nikolićeva je od druga tražila da je odvede kod ljekara na jednu privatnu kliniku, gdje inače redovno odlazi na kontrole. Kada su došli u bolnicu, pjevačici su odmah priključili infuziju. Poslije dvadesetak minuta i dalje se nije osjećala dobro, pa je dežurni ljekar predložio da je odvedu na ispiranje želuca, ali je Nikolićeva to odbila. Nakon toga priključili su joj još jednu dozu infuzije.

Tek nakon sat vremena pridigla se i mogla je samostalno da sjedi, ali je i dalje pričala nepovezano. Po savjetu doktora, Ani je strogo zabranjeno da konzumira alkoholna pića u narednih mjesec dana, dok se njen organizam ne oporavi. Od tada je prošlo manje od nedjelju dana i zasad Ana odolijeva iskušenju. Sada vrijeme uglavnom provodi sa ćerkom, koja je u prethodnom periodu dosta boravila kod oca Stefana Đurića Raste.

10

avatar
1000
9
1
0
 
10
GucciFalcoTrt MilojkoMimaNena
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gucci
Gost
Gucci

Bolje biti pijan nego s’Rastom.Čuš ispiranje želudca,ima puno pravo što nije dozvolila,pila,mrčila i sad da joj to isperu,taman posla

Falco
Gost
Falco

Kakva dama…

Mima
Gost
Mima

Sve joj je bolje no da je sa Rastom!

Nena
Gost
Nena

E ovo je vijest…

Mica
Gost
Mica

U njenim godinama, znala sam za mnogo bolje zabave.

Trt Milojko
Gost
Trt Milojko

I ja mico hahaha mogli bi zajedno probat tu zabavu

Titograd
Gost
Titograd

Polusvijet srpske estrade.

Kujava
Gost
Kujava

Nasli joj krv u alkoholu.Mrcena majka samohrana sto je snadje.

Pljevlja
Gost
Pljevlja

Ana da pije ,daj nemojte nema sanse !!!
Hehehehehe zivjeli !!

Giko
Gost
Giko

Kuku na sto lici ova pevaljka

Send this to a friend