Showbiz

Vjenčanje u krugu najbližih ljudi: Baranka Natali Husić snaha Nikole Sarkozija

Natali Husić

Natali Husić iz Bara, uspješni foto model u Njujorku, udala se prošle subote za Luja Sarkozija iz Pariza.

Ova vijest, sama po sebi, ne bi značila ništa više od tek puke Instagram objave, da se u konkretnom slučaju ne radi o ulasku mlade i lijepe Baranke u porodicu bivšeg predsjednika Francuske Nikole Sarkozija.

Zbog toga je ovaj događaj zaslužio i veliku pažnju čuvenog francuskog ženskog magazina Madame Figaro, koji se objavljuje kao vikend dodatak uglednog dnevnika Figaro.

Baranka snaha Nikole Sarkozija

U svom onlajn izdanju, Madame Figaro predstavlja novu snahu Nikolasa Sarkozija kao djevojku koja “živi između Vašingtona i Njujorka”, i koja se kao model i glumica školovala na Lee Strasberg Theatre and Film Institute “nekoliko ulica od Empajer Stejt Bildinga”.

Natali je inače druga ćerka poznatog diplomate SFRJ Ilira Husića iz Bara, sada poslovnog ćovjeka koji odavno živi i radi u inostranstvu.

“Nakon upoznavanja 2017. sa najmlađim sinom bivšeg predsjednika Republike , čini se da je ova mlada žena koja govori i engleski i francuski jezik promijenila smjer.

Diplomirala je međunarodne odnose na NYU, poznatom privatnom univerzitetu na Menhetnu i ušla je u sferu biznisa.

Vjeridba Natali i Luja ovog jula, krunisana je vjenčanjem 24. septembra u Gordesu u Provansi u porodičnom okruženju mladenaca”, piše Madame Figaro.

Prema istim navodima, Luj Sarkozi je u proljeće 2017. “počeo izlaziti s Natali koja je rođena u Crnoj Gori”.

Baranka snaha Nikole Sarkozija

Iako je njihova romansa bila još u povojima, par se vrlo brzo pojavio na društvenim mrežama.

Putovanja širom SAD, izleti brodom na Bahamima…

Natali Husić je inače globtroter, i čim može-napušta Veliku jabuku kako bi istraživala nove zemlje: Italija, Karibi, Ujedinjeni Arapski Emirati, Kongo, Kolumbija, Turska…

Na Instagramu redovno dijeli svoje dogodovštine sa putovanja, sve do Parka prinčeva u Parizu gdje prati utakmice PSŽ-a, omiljenog kluba svog svekra Nikole Sarkozija, objavio je pored ostalog poznati francuski magazin u svom onlajn izdanju.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Tijanamarius
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tijana
Gost
Tijana

Kako je lijepa. Srecno bilo!

marius
Gost
marius

Neka je sa Srecom , u oba doma !

Send this to a friend