Showbiz Studira filozofiju i ima planove za budućnost

Bebi Dol planira da se posveti drugoj profesiji: Biću savjetnica iz sjenke

Ikona jugoslovenske pop muzike, Bebi Dol, otvoreno je govorila o svom privatnom životu u posljednjem intervjuu. Kaže da nije mogla da se ostvari u ulozi majke jer je bila posvećena karijeri. Danas uživa u ljubavi sa Amerikancem porijeklom iz Srbije i kaže da studira filozofiju u Danskoj. Slavna Beograđanka planira da promijeni profesiju.

“Nisam imala priliku da imam svoje dijete, toliko sam radila i gotovo svakodnevno putovala, pa nisam imala vremena. Svakako, čak i da sam imala neku nesuglasicu sa partnerom sa kojim bih imala dijete, mislim da bih se teško razvela jer sam jako osjetljiva. Ali zato imam tri kumčeta kojima sam mama, tetka, strina i ja sam zadužena za muziku, modu i štosove”, rekla je Bebi.

Udali ste se za Amerikanca i imate neobičnu ljubavnu priču. Kako je sve počelo?

“Moja nana koja se udala u ugovoreni brak iako je bila zaljubljena u prvog komšiju, uvijek mi je govorila da se nikada ne plašim da ljubav neće doći. Molila me je da joj obećam da će partner doći šta god se dešavalo u životu. Svi su se začudili kad se pročulo da sam se udala. Roditelji mog supruga su porijeklom iz Srbije, a upoznali su se u Holivudu. On je drugi put dolazio u Srbiju 1999. godine sa urnom svoje majke. Kako je sletio na aerodrom, na slabom srpskom se objašnjavao sa carinikom da nosi urnu majke. U tom trenutku sirene su se oglasile i on se vratio u svoju zemlju. Bombe i sve i mi se sretnemo u dvorištu u centru Beograda. Dopao mi se prvi put kad sam ga vidjela, njegovi prsti i ruke. Otišla sam i desio mi se kvar na kompjuteru i drugarica je baš njega poslala. Pričali smo cijelu noć, a kompjuter nismo ni pipnuli”.

Kako je došlo do toga da budete učesnica rijalitija?

“Mislila sam da idem na selo nedjelju dana. Tamo sam otišla sa kompjuterom i telefonom, nisam imala pojma da će mi sve oduzeti na ulazu. Kad sam ušla, pitala sam ljude zašto tako sjede, zašto ne idemo na kafu u kafić… Oni me tek gledaju u zabezeknu, mislili su da ih provociram, a ja ništa nisam shvatila”.

Trenutno strudirate, kako vidite sebe u budućnosti?

“Studiram u Danskoj. Gotovo sam završila filozofiju, pa sam sticajem okolnosti zbog posla i putovanja morala sve da pauziram. Rekla sam, kada naiđe trenutak da se tome posvetim i da nastavim s učenjem koje jako volim, to će se desiti. S obzirom na obrazovanje, profesionalno i životno iskustvo, kontakte koje imam svuda po svijetu u budućnosti sebe vidim kao savjetnicu iz sjenke. Neću valjda po vrelom suncu da dajem savjete”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VaziVazi
Gost
VaziVazi

Zasto postavljate ovakve gluposti?
Kurur izvor, svaka cast!
Postovanje za Bebi Dol, da izuzmemo njen nacin zivota, zena je velika umjetnica a malo ko je uspio nju da razumije.

Garo
Gost
Garo

Oces kad se udaris po nosu

Send this to a friend