Showbiz

Bila je najljepša žena na svijetu, a danas ima samo 40 kilograma

Anđelina Džoli, otkako je stekla svjetsku slavu, nosila je titulu jedne od najljepših žena na svijetu. Međutim, u posljednje vrijeme, drastična promjena imidža kao i životnog stila i te kako je ostavilo traga na njen izgled.

Osim što više ne ističe svoju ljepotu, počela je i da je gubi, napominju strani mediji, ističući drastičan gubitak kilograma i neobične navike u ishrani.

Džolijeva je i te kako zabrinula javnost kada se pročulo da ne teži više od 40 kilograma na visinu od 169 centimetara!

Ona je tvrdila da je mršavljenje uslijedilo zbog stresa, kao i loših događaja na privatnom planu, međutim nema ko se nije iznenadio kada je vidio njen jelovnik.

Pored obaveznih supa i čorbica, različitih žitarica, kinoe, glumica za doručak pojede po jednu kašiku kokosovog ulja (eventualno uz žitarice), za ručak priprema proteinski šejk, malo badema i gumenih bombona, a za večeru jede tanko sječeno meso uz čašu dobrog vina. Svojeveremeno, istakla je da postoje i dani kada je toliko zauzeta da i zaboravi na obrok ili dva.

Anđelina se redovno bavi jogom i kik-boksom, za šta joj i te kako treba energije, ali zbog lagane dijete koju obično praktikuje – to se vidi na njenoj nježnoj liniji. Iako i dalje lijepa, na društvenim mrežama osudili su je da i nije onakva ljepotica kakva je nekada bila.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
LjepotaKRALJ NIKOLA IsamoreciaaaŽabacPrč
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KRALJ NIKOLA I
Gost
KRALJ NIKOLA I

od kako je sutnuo bred pit i kako je dozivjela fijasko sa onim glupim filmom o bosni raspada se..

samoreciaaa
Gost
samoreciaaa

Nikada ona nije bila najlepsa glumica a nije imala ni guzu;) samo je bila simpaticna rekao bih.

Žabac
Gost
Žabac

A ko je to izabra za najljepšu na svijetu?

Pričate gluposti!

Ljepota
Gost
Ljepota

Bila je najljepša punih 15godina! Od hakera pa do prije koju godinu

Prč
Gost
Prč

Sa toliko ljepote, talenta, uspjesnih karijera, finansijskog bogatstva, ti ljudi su sebi napravili horor od zivota i neverovatno nezadovoljstvo.kolika je ljudska pohlepa i ego. Sta treba covjek da ima da bi bio srećan. Ocigledno zdrav razum i konacno svijest da njihov zivot nije vredniji od bilo cijeg drugog na planeti. I ono sto hara svijetom kao epidemija, fizici izgled. Pocetak… Više »

Pjer
Gost
Pjer

Kako za koga.Mene nije bila ni 10 ta medju glumicama.No to nije bitno uopste koga briga

mitar
Gost
mitar

DAleko je ovo od 40 kg

Send this to a friend