Showbiz Mračna strana holivudskog superstara

Bivša supruga Toma Kruza prvi put o njihovim bračnim tajnama

Rijetkost je da jedan holivudski glumac sa filmovima koji su po pravilu blokbasteri i kog publika zbog talenta obožava, do te mjere bude zatvoren za javnost kao Tom Kruz. Filmski star već godinama ne daje izjave za medije, a njegov život je potpuna misterija. Javnost najviše intrigira to što pripadnik Sajentološke crkve, zbog čega, kako se navodi 14-godišnju ćerku Suri nije vidio godinama.

Od kako se razveo od glumice Kejti Holms 2012. godine, nijednu emotivnu partnerku nije predstavljao javnosti, a sve informacije u vezi sa njim su na nivou nagađanja. O razvodu nikada nisu govorili u javnosti, ali čini se da bi to uskoro moglo da se promijeni. Naime, glumica je dobila ponudu da gostuje u emisiji „Scientology: Fair Game“ kod glumice i voditeljke Lee Remini koja je i sama bila članica Sajentološke crkve, sve do 2013. godine kada ju je napustila.

“Većina sajentologa jesu žrtve, to znam jer sam bila dio tog uvjerenja. Ali gdje je Tom, to je neka sasvim drukčija priča. On je vrlo svjestan svih zloupotreba koje se događaju u Sajentologiji. On je dio toga. Sajentolozima je rečeno da Kruz samostalno spašava svijet, pa se unutar crkve smatra božanstvom. On je odmah do Dejvida Miskaviga – spasilac slobodnog svijeta. Kruz nije u istoj kategoriji kao ostali članovi crkve i čak ga zovu ‘gospodin Kruz’, objasnila je Remini jednom prilikom.

Kejti i Tom su u braku bili punih šest godina, pa ga ona poznaje bolje od svih. Glumica se nikada nije otvorila da govori u iskustvu koje je doživjela sa Tomom a da li će sada pristati da mračne detalje njihovog bračnog života ostaje nam da vidimo.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Narcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ovaj se tako dobro balzamovo da bi mu i stari egipćani pozaviđeli?

Send this to a friend