Showbiz udala za 25 godina starijeg

Bivša žena Mika Džegera progovorila o njegovim prevarama, priznala da mu nije ostala dužna

Bivša manekenka i glumica Džeri Hol od svojih početaka u svijetu šoubiznisa plijenila je pažnju stilom života. Možda ponajviše brakom s legendarnim rokerom i frontmenom Roling Stonsa Mikom Džegerom, a danas brakom s medijskim mogulom Rupertom Murdokom, koji je od nje stariji čak 25 godina.

Džeri je kao zanosna ljepotica osvojila Mikovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevjera i afere s drugim ženama. Ali i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala.

Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

“Imala sam aferu s Robertom, ali Mik me preklinjao da mu se vratim. Mislila sam da će se promijeniti u jednom trenutku, ali nikad nije. Njegove akcije s drugim ženama bile su poprilično gadne, ali to je bila jedina stvar koja me nervirala kod njega”, izjavila je u jednom od intervjua.

Dogodilo se to sve nakon što je kao jedna od pet sestara iz malenog teksaškog gradića Gonzaleza otišla u Pariz sa samo 800 dolara s namjerom da postane manekenka, što joj je zahvaljujući atraktivnom izgledu i uspjelo. Odlazak u daleku Francusku sugerisala joj je majka, koja je bila velika obožavateljka filmske industrije i filmova te je i sama maštala o glumačkoj karijeri.

Džeri je do danas ostvarila mnogo više od toga, a sada sa 64 godine uživa u ljubavi s Rupertom Murdokom, sa kojim se vjerila 2016. godine, a vijest o veridbi objavljena je u novinama Tajms, čiji je on vlasnik. Iste su se godine vjenčali, a zajedno provode svaki slobodni trenutak i uživaju u putovanjima na kojima ih paparaci prate u stopu.

Ali osim Mika i sada Ruperta, u njenom ljubavnom životu trag su ostavili i umjetnik Endi Varhol, istoričar Adam Zamojski, osnivač Microsofta Paul Alen, producent Džordž Vaud, igrač kriketa Šejn Varne i preduzetnik Varvik Hemsli.

Od njene mladenačke ljepote malo je ostalo, ali Džeri se danas ne opterećuje previše izgledom, već uživa u životu i ljubavi koju je pronašla pod stare dane.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
So & TEKILADonNarozPenzioner
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ljepotani

Don
Gost
Don

Ako je varala Mika sta tek ovome cini.

Naroz
Gost
Naroz

Zaboravili ste Brajana Ferija…

Penzioner
Gost
Penzioner

Imaju pravo, nije sapun da se troši. Dok se troši.

Send this to a friend