Showbiz

Bivša žena optužila repera Dr. Dre-a za nasilje

Nekoliko dana pre nego što je hip-hop muzičar Dr Dre (čije je pravo ime Andre Jang) završio u bolnici zbog sumnje na moždanu aneurizmu, njegova supruga Nikol Jang podnijela je tužbu optužujući ga za dugogodišnje emocionalno i fizičko zlostavljanje.

Ona navodi da joj je ovaj 55-godišnji muzički milioner prislanjao pištolj na glavu, udarao pesnicom u lice, te tresnuo u zid, piše “Daily Mail”, pozivajući se na sudske spise u koje je imao uvid.

Nikol, koja se na sudu bori za svoj deo ogromnog bogatstva ovog repera, podigla je ove šokantne optužbe kao odgovor na njegovu prošlonedelju izjavu “da je tokom 24- godine braka ni u jednom trenutku nije maltretirao”.

Ona je prokomentarisala da su to “očigledne laži”.

“Objasnila sam mučno i bolno zlostavljanje koje mi je Andre priredio tokom 25 godina naše veze. U dva navrata prislanjao mi je pištolj na glavu, 8. januara 2000. i 20. novembra 2001. Udario me je šakom u glavu dva puta, 1999. i 2000. godine. Udario je nogom vrata spavaće sobe u kojoj sam se sakrila od njegovog besa. Verbalno i emocionalno me je uništio do te mjere da sada bolujem od sindroma post-traumatskog stresa”, istakla je ova 50-godišnjakinja.

Međutim, ona je priznala da je Dr Dre bio u pravu kada je rekao da policija nikada nije bila pozvana tokom njihovog braka.

“On izostavlja činjenicu da je policija ipak bila pozivana u septembru 1995, malo prije našeg braka, nakon što me je udarao o zid i podigao sa poda držeći me za vrat. Razmišljala sam mnogo puta da pozovem policiju, ali što sam dublje ulazila u nasilnu vezu, to je moj strah od njega bio jači i nisam vjerovala da iko može da mi pomogne”, rekla je i dodala da ima dokumentovane dokaze o tome da je pretpjela nasilje.

“On me je neumorno i zlostavljao i kontrolisao više od pola mog života, i uvredljivo je to što pokušava da dokaže da to nije istina”, rekla je.

Inače, nedavno je uslijed pritisaka njenog pravnog tima Dr Dre potpisao sporazum u kome mora da joj isplati dva miliona dolara do njihovog sljedećeg sudskog ročišta u aprilu.

Od njihovog razdvajanja u junu, on joj je plaćao oko 300.000 dolara mesečno, a Nikol zahtijeva da se ta suma poveća na dva miliona mesečno. Ona tvrdi da ima pravo da nastavi da uživa u raskošnom životnom stilu, kakav je imala i ranije, te da joj za to treba oko 2,5 miliona dolara. Ta suma uključuje oko 900.000 za zabavu, poklone i odmore, 135.000 za odjeću, 30.000 za namirnice i 10.000 za veš i čišćenje.

Na kraju svega ova 50-godišnjakinja optužila je sada već bivšeg muža i za “neobuzdano ponašanje u braku”, a imenovala je i tri njegove navodne ljubavnice, tražeći da budu svjedoci, te je zatražila da se provjeri ima li on i vanbračno dete.

 

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
SudijalogikaTop
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sudija
Gost
Sudija

Neće niko da Vas tuži što ga boli, nego da Vam uzme pare

logika
Gost
logika

cus 2 miliona mjesecno da joj placa…. ni da za barselonu igra….

Top
Gost
Top

E sto se radi . Feminism at its finest.

Send this to a friend