Showbiz Vjerila se Ivana Rajović

Boban Rajović udaje ćerku: Velika svadba na crnogorskom primorju

Crnogorski folk pjevač Boban Rajović, najavio je udaju svoje ćerke Ivane.

Potraga za objektom u kom će slavlje biti održano još traje, ali za sada važi odluka da će ono biti održano u Crnoj Gori na ljeto.

“Boban je bio presrećan kada je saznao da se Ivana vjerila. Ništa ga više nije obradovalo i odmah su krenuli sa razgovorima gde će praviti svadbu. Mislili su da to bude u Beogradu, ali su na kraju ipak odlučili da svadbeno veselje bude u Crnoj Gori. Nisu još sigurni u kom prostoru će biti održano slavlje, ali najvjerovatnije će biti u jednom elitnom hotelu u Bečićima. Još se dogovaraju oko broja gostiju, ali sigurno je da ih neće biti ispod 300”, kaže izvor blizak pjevaču.

View this post on Instagram

Sjecam se, bila je subota, maj mjesec, pjevao sam u Berlinu. Porodica je bila u Danskoj, a ja razapet na sve strane. Živim u Beogradu, u Danskoj, pa i u Podgorici…ne znam gdje bijem. Taman malo stao na noge, finansijski, i odlučio da idem sa porodicom na odmor od 14 dana. Kupljene avionske karte Kopenhagen-Istanbul, za prvi zajednički odmor van Crne Gore. Ja srećan i jedva čekam, kao i svi moji, naravno. Subota je, pjevam u Berlinu do 4 ujutru i nisam organizovao prevoz za Dansku. Zamolim čovjeka kog sam upoznao te večeri da me odbaci do broda koji plovi za Dansku, a nalazi se dva i po sata od diskoteke. Čovjek pristane i krenemo mi posle nastupa, a ja zamolim prijatelja iz Danske da me čeka sa druge strane kad uplovim i da samo “upadnem” u auto i da me vodi na aerodrom, jer sa porodicom letim u 11 sati. Morao sam da stignem na brod oko 7 ujutru, a krenuli smo u pola 5. Čovjek je dao sve od sebe da stignemo na brod. Kada smo se približavali, vidim ja kako se posljednja vozila ukrcavaju i bukvalno zatvaraju rampu broda koji se sprema da isplovi. Ja u trenutku iskačem iz automobila i počinjem da trčim, vučem onaj kofer za mnom. Stižem do polu zatvorene rampe, Njemac vrti glavom i govori mi da nisam normalan, ali ja uskačem i, hvala Bogu, stižem. Dva sata plovidbe, sat i po vožnje do aerodroma… Oni tamo, sa koferima, stižemo na let i idemo na odmor… Bio je to najljepši odmor u mom životu i, nažalost, od tada pa do danas nikada nismo imali prilike negdje da otputujemo zajedno. Prošlo je 10 godina, klinci više nisu klinci, a moja Gaga i ja i dalje mladi😜 Vrijeme leti, ali mi i dalje zajedno plovimo❤ #10yearchallenge #10yearchallenge #10godina #2009vs2019challenge #2009vs2019 #familyphotography #family #bobanrajovic #rajovici #porodica #porodicna #familytime

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban) on

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaj
Gost
Rozaj

On nije Beogradjanin, nego Beranac

veki
Gost
veki

ovaj tip je pjevao kad je onaj naš jedinca ženio

ACDC
Gost
ACDC

Frizurom je crnogirac a po muzici srbin

trile
Gost
trile

Rastrzan je nastupima izmedju danske beograda i pg…e moj rajovicu moderni hamlete

Titograd
Gost
Titograd

CDM se pretplatiti na vijesti o polusvijetu beogradske estrade.

Rozaj
Gost
Rozaj

Neka je sa srecom buducim mladencima, drugo nista nije bitno 😀

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Dobar momak. Svaka sreca cerki i zetu!!!

Patriota
Gost
Patriota

Ko je bat?Po čemu je poznat?
Zašto mi treba da znamo da on udaje ćerku?

BMV
Gost
BMV

Zabolje me za.Bobana…

PRAVEDNIk
Gost
PRAVEDNIk

Bobane.pratim tvoju karijeru u poslednjih PET godina.i nikako da se izjasnis o svom zavicaju.Gnjilom Potoku.kod andrijevice. Imam osjecaj.kao da se stidis.sto ti korijeni nijesu iz Beograda.Pariza.Londona…. A .ono .moj Bobane.TAJ Gnjili Potok.lepsi je i atraktivniji od tih velegradova. Smjesten ispod planina snova.Komova i Jelasice.ispod Tresnjevka.sa koga se pruzaju pogledi u nedogled.uz rjecicu Krajsticu.koja se.samo na par kilometara uliva u Lim.… Više »

Japan
Gost
Japan

Pogled sa tresnjevika dopire do avale a iz gnjilog potoka odmah tu do potoka…

Alfa
Gost
Alfa

Cuvaj te koze I ne mlati….

Valuta
Gost
Valuta

Svaka cast za ovo drug.

Dejo barba
Gost
Dejo barba

Čoveče kako ćemo to sa cristianom ronaldom. 😆

Gile
Gost
Gile

Rece li ovaj u jedan intervju da je crnogorac ali da navija za srbiju…e blago nama sa ovakvima

Alfa
Gost
Alfa

3,14…….

prijatelj
Gost
prijatelj

E ako sam zna’ da ima šćer za udaju. Ne bez CDM-a! Neka je sa srećom!

Send this to a friend