Showbiz važi za skromnog i odmjerenog momka

Bojan Marović: Hvaliti se bogatstvom, pokazuje koliko ste siromašni

Foto: Filip Krainčanić

Pjevač Bojan Marović važi za skromnog i odmjerenog momka na estradi. Brojne nagrade, pjesme, finansijski uspjesi, nisu uspjeli da promijene karakter i shvatanje o životu ovog crnogorskog umjetnika.

S obzirom na to da je rijetko javno iznosio svoj stav i mišljenje o javnoj sceni, ovog puta očigledno mu je prekipjelo, pa se osvrnuo na, kako kaže, lažnu sliku na estradi. I to ditektno svojim pojedinim kolegama.

“Vaspitan sam potpuno suprotno od onoga što estrada jeste. Neko to naziva šoubiz, ja iskreno to nikada nisam razumio, niti sam želio biti to. Ako skupljate prijatelje, skupljate ih vi, to je intima i nešto što jeste u biti. Ne želim da imenujem neke ljude, ali bio sam pozvan na njihove proslave i nisam se pojavio, jer nisam njihov prijatelj i ne želim da ikome budem etiketa. Hvaliti se bogatstvom, pokazuje koliko ste siromašni. Hvaliti se moćnim momentima, govori o slabosti i ranjivosti – to je odraz ličnosti. Sve što ja imam, nikada to ne bih pokazivao, da bih pokazao ko sam i šta sam. Moj rad i moja pozicija među ljudima, treba da budu moja lična karta. Ne možete živjeti u deset stanova, niti biti na tri mjesta na svijetu”, rekao je Marković, da bi se zatim osvrnuo na brojne preglede nekih pjesama na Jutjubu.

“To što vidite milionske preglede i Instagram fotošopirane ljude, shvatite, to je slika koliko ego može da vas ukrade od skromnosti i stvarnosti. Ego je moćna igračka, od koje svi na kraju podjednako stradaju. Ako imate milionske preglede, a pjesma nije hit ili nije dobra, onda uzalud. Imate stotine hiljada pratilaca, a na ulici niko vas ne podržava, ne pozdravi ili ne dođe na koncert. To je ogledalo i taj ego koji vas je ukrao od stvarnosti ko ste zaista”, poručio je Bojan pojedinim njegovim kolegama.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Narcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Neko se fali bogastvom koje mu je drugi stekoa a ti pjevačkim neumjećem,šta ćeš niko nije savršen.

Send this to a friend