Showbiz

Bolna ispovijest pjevačice istopiće i najtvrđa srca, prvi put progovorila o usvajanju djece i teškim trenucima

Zorana Pavić / Foto: YouTube printscreen/Sceniranje

Pjevačica Zorana Pavić je u jednoj emisiji govorila o svom djetinjstvu, odrastanju, borbi za bolje sjutra, o svojim roditeljima. Govorila je o rođenoj sestri koja živi u inostranstvu, o svojim ljubavima, greškama.

Nekoliko puta tokom emisije pjevačica je naglašavala da joj rastanci svih vrsta jako teško padaju, ali i naglasila da joj je negdje i život satkan od rastanaka.

Kroz emisiju pjevačica je iskreno odgovarala na sva pitanja voditelja. Ispričala je da je imala dvije velike ljubavi u životu i da su obje nekako vještački presječene.

“Da li si nekada razmišljala da usvojiš dijete?”, pitao je voditelj.

“Što se tiče usvajanja, sem što to nije jednostavna priča, tu moraju da postoje dva roditelja. Mislim da je Sergej Ćetković to uradio i svaka mu čast, svaka čast”, izjavila je Zorana.

“Recimo da mi je suđen bio do sad taj neki stabilan muškarac, ne u smislu da mi je on, nego jednostavno roditelja dva su potrebna u porodici, sem što su to i uslovi, znaš šta sve tamo treba da se prođe da bi sve to riješilo. Da je situacija drugačija, ja bih to svom tom stabilnom predložila”, izjavila je pjevačica.

Send this to a friend