Showbiz ISKRENO PRIZNANJE

Božo Vrećo: Htio sam da usvojim dijete, ali sistemu je draže da je ono nesrećno u domu

Foto: Jakov Simović

Princ sevdaha, kako nazivaju Boža Vreća, priznao je hrvatskim medijima, a uoči koncerta 22. oktobra kako je htio da usvoji dijete iz doma.

“Htio sam da usvojim dijete iz doma, ali naš sistem ne funkcioniše tako. Oni će radije imati nesrećno dijete u domu, nego da bude s porodicom koja mu može pružiti ljubav i sve ono materijalno što treba, od obrazovanja nadalje”, ispričao je.

Priznao je da je zbog svog izgleda, stavova, pa i izjava svašta pretrpio, ali da se izborio.

“Ja sam nadišao i nadvisio se iznad sve žabokrečine koje može društvo imati. Ja uopšte nisam biće društva, više ne funkcionišem po društvenim normama. To je zapravo jedini vid slobode, kada ti kao umjetnik radiš ono što tvoje biće iziskuje od sebe. Kao takvo mogu stvarati, pjevati u muškom i ženskom rodu i tako se oblačim”, objasnio je Vrećo poziciju iz koje djeluje na umjetničkom i privatnom planu.

Iako je u početku karijere putem društvenih mreža znao da govori o svom ljubavnom životu i tvrdio da je privatno u njegovom slučaju javno, a ni medijima, posve očekivano, nije manjkalo interesa za taj segment njegovog života, priznaje da je iz toga naučio tešku lekciju. Nekad je sanjao da ima vlastitu porodicu, ali brdoviti Balkan je i po tom pitanju odradio svoje.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hi ho
Gost
Hi ho

Princ sevdaha ? Hahahahahahhahha show

Trol
Gost
Trol

na stranu mu pojava i to kome lezi ili ne, ali ti ili ne znas kako on pjeva sevdalinku ili znas nesto sto drugi ne znaju… trenutno na Balkanu vjerovatno nema boljeg izvodjaca sevdalinke od Vreca. Tu s njim ne jos Damir Imamovic, ali sa dosta drukcijim stilom i to je to.

Realnost
Gost
Realnost

Mislim da je nase drustvo koje nece rodjeno zensko dijete da zadrzi nego namjerno abortira,dje je nezamislivo da usvoji i odgaja ,,tudje” dijete daleko od ovoga

Jemmm
Gost
Jemmm

Divni Božo, nije ovaj kršoviti Balkan za tako čistu dušu kao što si ti. Sreću bolje traži na nekom boljem mjestu, ovdje je nažalost nećeš naći..

alo
Gost
alo

a i djetetu bi bilo draze u domu nego sa tobom siguran sam

Samo pitam...
Gost
Samo pitam...

Bi li djetetu bilo bolje sa njim ili sa premijerkom susjedne države?

Kosta
Gost
Kosta

Srećno je ono u domu, bar je s drugom đecom i o njima brinu normalni pedagozi i vaspitači, a kod tebe bi došlo u boleštinu i nastranost. I da imaš svoje dijete trebalo bi ti ga oduzeti, a ne još da ti daju tuđu đecu.

Sofronije
Gost
Sofronije

A ja tebi ni mačku ne bih dao da čuvaš a ne dijete da usvojiš

Sasa
Gost
Sasa

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

Send this to a friend