Showbiz

Brena tvrdi da je kolateralna šteta raspada Jugoslavije

Pjevačica Lepa Brena tvrdi da je kolateralna šteta raspada Jugoslavije. Žena koja je u SFRJ od kraja sedamdesetih do početka devedesetih godina bila najveća zvijezda estrade, kaže da je raspad države jedan od najgorih trenutaka u njenom životu.

“Mislim da je čovjek najveći monstrum koji postoji, jer to šta čovjek čovjeku može da uradi, ne može niko drugi. Istorija to dokazuje. Postoji nekoliko momenata koji su, zaista, bili katastrofalni po sve nas, a za mene, lično, to je početak raspada Jugoslavije, jer je Lepa Brena bila kolateralna šteta. Tada su se, u svim novonastalim državama, pojavili nacionalno – vjerski idoli, dok su, prije toga, svi su bili Jugosloveni”, kaže Brena za Novosti.

Danas se, dodaje, svi toga odriču.

“Ja sam ptica koja ne mijenja ni ćud, ni narav, ni perje, a to sam i pokazala tokom svih ovih godina. Da li je to moj inat ili tvrdoglavost, ne znam. Najveći gubitak mi je smrt Rake Đokića, čovjeka koji je bio alfa i omega moje karijere i Slatkog greha, a Stefanova otmica je nešto nepojmljivo za svaku majku, za svakog roditelja. Ucjene koje smo mi tada doživeli, ne bih poželela nikome. Međutim, život teče dalje, moja djeca su živa i zdrava, vode svoje živote, a ja sam izabrala optimizam kao svoj životni pravac, i to da budem radoholik, jer su, samo ljudi koji rade posao koji vole, zaista srećni i zadovoljni. Izabrala sam da sreća bude moj izbor, a ne trenutno stanje. Za to se treba izboriti. Probajte i vidjećete da je zaista lijepo”, dodaje Brena.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
A bježi
Gost
A bježi

Znači, ništa izbjeglice, mrtvi, raseljeni i slično: tebi je bilo najteže.

Sasa
Gost
Sasa

Presmrdjela si vise ,stipso cuvena ,ajde..citava se izoperisala ,a dusa ostala ista..

Jopetja
Gost
Jopetja

Prva si dala sve sto si imala.Samo je vrijeme nepotkupljivo uprkos medicini novcu i moci.
Sto tvoj brend nije vjecno u trendu nisi ti kriva jer duge noge nisu vise za gledanje davno je Severina pruzila nesto drugo za gledanje.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Kad su cetnici izolirani sad..kad ste narod ubili..poslije svega sponinjete yu..sramota..

Nusret
Gost
Nusret

Koja prepotencija kod ove babe

H. Novi
Gost
H. Novi

Kad baba oće da bude đevojka…

Ratko
Gost
Ratko

Predivno!

Send this to a friend