Showbiz Vjenčanje će biti upriličeno na crnogorskom primorju

Ćerka Bobanu Rajoviću traži da joj na svadbu dovede Merlina i Čolu

Crnogorski folker Boban Rajović, na ljeto će organizovati svadbu svojoj mezimici Ivani. U planu je veliko veselje, a Rajovićeva je od oca tražila posebne muzičke zvanice koje se rijetko pojavljuju na takvim događajuma.

“Kada sam je pitao ko će da joj pjeva, ona je rekla Dino Merlin ili Zdravko Čolić. Mora da izabere nešto realnije, problem je što ona pretežno sluša strance”, otkrio je Rajović dodajući da će da finansira organizaciju svadbe koja će biti upriličena na primorju.

“Stalno razmišljam o njenoj svadbi, pripreme su u toku. Na ljeto je zakazana svadba u Crnoj Gori, ali ne bih još da otkrivam tačan hotel. Postoji mogućnost da ćemo promijeniti prostor, jer mnogi gosti neće moći da stanu. Ivana je na početku željela da to ne bude klasična svadba sa puno zvanica, nego intimnija atmosfera za stotinak ljudi. Međutim to je ipak bilo nemoguće”, ispričao je pjevač.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Žasu
Gost
Žasu

A đe će svadba, u Murtovinu?

Mima
Gost
Mima

Kakva vijest!!! Sav sam se naježio. Kako dalje, šta reći?!

Enki
Gost
Enki

Ma napravice Cola izuzetak , ipak je ovo Piroman

Rene
Gost
Rene

Kakav beeukus

PG CG
Gost
PG CG

A Kraftwerk, elektronika i Njemački high NRG iz 80ih? To ništa? 🙂 Eventualno neki dobar Italo-disco ili Calypso i Ska sa Kariba prethodnici Reggea, ili neki doomeri iz Sovjetskog Saveza? Možda malo Italijanskog post – punka?

Seljana
Gost
Seljana

Kad se pomami polusvijet…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Svaka ti čas piromane,kad si sa takvim glasom toliko popularan,ko umije njemu dvije.

veki
Gost
veki

na ljeto, nezgodno jer Splendid pun crnogorskih parajlija a Čola ne pjeva nikome na svadbi

Send this to a friend