Showbiz

Detalji knjige o Hariju i Megan koji će izazvati raskol

Princ Hari i Megan Markl razmatrali su da imenuju osobu iz kraljevske porodice koja je pitala koje boje će biti koža njihovog sina Arčija, navodi se u novom izdanju biografije para. Knjiga otkriva i zašto su od toga odustali.

Ažurirano izdanje biografije Harija i Megan kaže da su u svom intervjuu sa Oprom Vinfi ozbiljno razmatrali otkrivanje imena rasiste u kraljevskoj porodici. Međutim, Megan je na kraju rekla Opri da bi otkrivanje identiteta tog pojedinca bilo “vrlo štetno za njih”.

Novo izdanje knjige “Finding Freedom” iznosi niz dramatičnih tvrdnji o paru, stanju njihovih odnosa sa kraljevskom porodicom i posledicama intervjua iz marta. Tvrdi se da je princ Vilijam bio “bijesan” nakon čuvenog intervjua – ali da je Megan razgovor s Oprom smatrala “katarzičnim” i “oslobađajućim”.

Hari i Megan su više puta insistirali da je biografija neovlašćena i da nisu ponudili nikakvu saradnju.

Međutim, smatra se da su autori – Omid Skobi i Karolin Durand – bliski paru. Ažurirano izdanje, sa novim epilogom, trebalo bi da bude objavljeno sljedeće nedjelje.

Evo koje sve senzacionalne tvrdnje nas čekaju u novom izdanju biografije.

Članovi kraljevske porodice bili su “zadovoljni u sebi” što je vojvotkinja od Saseksa propustila sahranu princa Filipa jer su se plašili da će “napraviti spektakl” ako prisustvuje. Dok su Hari i njegov brat tom prilikom razgovarali u više navrata, Hari i njegov otac Čarls su samo ćaskali.

U knjizi se navodi da je par želio da Arči ima titulu princa, iako su u medijima pisali da to nije bila njihova želja. Piše i da je Hari bio “veoma tužan” nakon što mu je odbijena dozvola da položi vijenac na državni praznik Dan sjećanja prošle godine jer više ne izvršava kraljevske dužnosti.

Autori takođe nude novi uvid u Harijevu finansijsku situaciju, rekavši da par ne bi preživio bez njegovog nasledstva od majke Dajane.

Pišu i da Megan nije imala pojma da su joj dijamantske naušnice koje su joj poklonjene za vjenčanje bile od Muhameda bin Salmana, saudijskog princa optuženog da je naredio ubistvo novinara Kašogija.

Knjiga detaljno opisuje kako su porodične svađe ostavljene po strani nakon što je princ Filip umro u aprilu. Vojvotkinja od Saseksa, koja je bila trudna sa ćerkom Lilibet, nije bila na sahrani nakon što su joj ljekari odbili dozvolu da leti.

Takođe piše da je sahrana bila “nadrealna” za Harija. Citirali su izvor koji sugeriše da mu je oproštaj od djede bio još teži zbog toga što je bio sa porodicom koju nije vidio više od godinu dana “dok je svijet sve gledao”.

U knjizi se takođe tvrdi da su Hari i Megan proslavili drugu godišnjicu braka u maju 2020. godine, kada je u Kaliforniji uveden karantin, tako što su naručili meksičku hranu.

Send this to a friend