Showbiz Krenula u svjetski šou biz

Dijana Janković zatvorila čuveni Tajms skver da bi snimila spot

Dijana Janković, DIDI J, odlučula je da se ozbiljnije posveti muzičkoj karijeri u SAD. Snimala je spot na njujorškom Tajms skveru zbog čega je taj poznati trg bio zatvoren, tj. dio na kojem je Dijana izvodila koreografiju sa plesačima.

“Bilo je teško dobiti dozvolu, ali imam tri menadžera u Americi pa sam uspjela”, rekla je pjevačica i modna dizajnerka koja je u Njujorku ekranizovala pjesmu “Sorry”.

Dijana vjeruje da će postići svjetski uspjeh jer je, kako kaže, jedinstvena, upoorna, bogata i poznaje prave ljude koji će je uvesti u svjetski šou biznis.

Iako je na meti kritika vrlo često, ona se ne obazire već kaže da “sve koleginice treba da se ugledaju na nju”, i da poput nje “postanu svjetske zvijezde”.

Kaže da je uspjela da se nametne ljudima iz šoubiznisa “preko”.

“Već sam poznata i popularna u muzičkim krugovima, široj javnosti još ne jer je rano za to”, kaže pop zvijezda koja se uzda u to da će njen drugi album postići uspjeh na američkom tržištu.

DIDI je u SAD snimala rijaliti šou program o njenom putu ka muzičkom vrhu, ali datum početka emotivanja još nije poznat.

11

avatar
1000
11
0
0
 
11
Čika Karl MarxBzzzVantage1111Dukazdravo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Kakva je ovo prdnjava?

Bzzz
Gost
Bzzz

Brzo ce smak svijeta…

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Hahahahhaha sta je ovo daleko od CG…. Hahah

Duka
Gost
Duka

Još je veli rano za to, a smara evo 10 godina. Glas vidimo se, kompjuterski, nije ni njen, ko zna kako zvuči uživo, no to vjerovatno ni ona ne zna. Uzalud se trudiš, totalni škart i anonimus, a ako ti prija publicitet, onda ok, samo što je u pitanju negativni, pa onda bolje da ga nemaš. Muž milioner Rokvić finansira… Više »

zdravo
Gost
zdravo

Emina Jahovic je za ovu umjetnica..

Laura
Gost
Laura

Kuku.

marius
Gost
marius

Ko je ova nevjesta ?

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Jest, tamo je velika zvijezda ali ka sto kaze srbija na prvo mjesto jer ovdje radi tezge i uzima lovu ali na narodnjake. Dje je to odrzala veliki koncert i ovdje a ne u ameriku. Jedino ko je hvali, hvali ona samu sebe kako je najbolja i najpoznatija samo neznam dje to.

Smrdo
Gost
Smrdo

Drzi se didi balkana,vidjeh ti spot i poslusah pjesmu :/
Samo ce te za pare ogulit
No nazad kuci

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Ona je ocigledan dokaz koliko covjek mora biti budala prvo da stekne kapital, a drugo da trosi na ovakve kao sto je ona! Moslim na njenog muza 🙂

Rrrt
Gost
Rrrt

“jedinstvena, upoorna, bogata i poznaje prave ljude”…
Da to je to što ti je potrebno danas😅

Send this to a friend