Showbiz

Đoković se plaši kidnapovanja, unajmio tjelohranitelje

Foto: Bojan Vuković

Novak Đoković nije pobijedio na turniru koji je organizovao u Beogradu, ali je zato svakog dana prvi dolazio na terene kako bi dočekivao tenisere.

Ekipa magazina Stars ga je sačekala jednog jutra ispred luksuzne zgrade na Novom Beogradu u kojoj je kupio penthaus, i nešto malo prije 10 sati Nole je izašao.

Međutim, tom prilikom su primijetili da ima tjelohranitelja koji je stalno sa njim, pa ne može baš svako da mu priđe. Jedan čikica koji je krenuo po hljeb spazio je Novaka, pa ga je zamolio za autogram.

Tjelohranitelj mu je dozvolio da priđe teniseru, a Đoković mu je dao autogram i malo popričao sa njim.

Kola su već bila spremna da odvezu tenisera na njegove sportske terene, što znači da je kod Novaka sve isprogramirano tačno u minut.

Kako kažu njegove komšije, on nikada ne ide sam, već uvijek ima čovjeka koji ga vozi i čuva mu leđa. Sve je počelo nakon što su kidnapovali djedu njegove žene Jelene, pa je Đoković od tada obazriviji i njegova porodica uvijek ima tjelohranitelje koji ih čuvaju.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
NIKOLINAPetranaNikolaFendi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NIKOLINA
Gost
NIKOLINA

Kako je Monika Seles zavrsila karijeru.Od tad i obezbjedjenje na svim vazniji turnirima je pojacano

Nikola
Gost
Nikola

Plaši se da ne izgubi novac koji ne zaslužuje ma kakav god da je sportista u pitanju, možda da je neki naučnik, pa ajde. Prljave pare loše utiču na psihu!

Petrana
Gost
Petrana

“Prljave pare”? Nikola, vecu glupost ne procitah i jos toliko lajkova. Covjeka mozes da volis ili ne volis, tvoje pravo, ali reci sto si rekao nije istina. Ako smatras da su sportisti preplaceni dok naucnici cesto prezivljavaju onda dijelim tvoje misljenje. Sportisti jesu sramno preplaceni.

Fendi
Gost
Fendi

Jedan od najpoznstijih sportista Svijeta ina tekohrsnitelja , i to je čudno.Tajson ih je imao nekoliko kad je najjači bio

Send this to a friend