Showbiz otjerana je poslije tri mjeseca

Doveli su me u klub jer je predsjednik htio da spava sa mnom

Košarkašica Milica Dabović kaže da je predsjednik jednog košarkaškog kluba htio da spava sa njom, te da smatra da je upravo zbog toga dovedena u klub.

Otjerana je, kaže, poslije tri mjeseca, a da joj nisu ni platili.

“Dešavalo mi se da mi nude veliki novac za jednu noć. Sada nije važno o kojoj je sumi riječ, ali planiram da sve otkrijem u knjizi koju pišem. To mi se desilo dok sam igrala u Turskoj, a doveli su me čak u jedan grčki klub jer je predsjednik kluba želio da spava sa mnom”, kaže Milica.

“Pa, kada se to nije desilo, otjerali su me poslije tri mjeseca, a da mi nisu platili. Srećna sam što nikada nisam širila noge, ni kada sam zarađivala po 20.000 eura mesečno, ni kada nisam imala ni dinara. Izbor uvijek postoji, nisam to radila do sada, zašto bih sada počinjala? Pogotovo što imam dijete i ne želim da neko upire prstom u mene”, priča Dabovićeva.

“Nema većeg zadovoljstva nego ići uzdignute glave. Znam da mi je obraz čist i mogu mirno da spavam. Nikome ne sudim jer ko sam ja da sudim, svako ima pravo na sopstveni izbor. Polazim od sebe, a vjerujem da bi onda svi meni sudili za moje izbore. Nikada se nisam osjećala kao roba jer nikada nikome nisam dozvolila da me kupi”, rekla je ona za Alo.

Iako nije konkretno rekla o kojim klubovima je riječ, s obzirom na zemlje o kojima govori jasno je da je riječ o klubu “Bešiktaš” (2008.-2009. godina), te o klubu “Paleo Faliro-Grecceo” gdje je otišla 2009. godine.

Dok je igrala za Bešiktaš slikala se naga za časopis FHM zbog čeka su ljudi iz kluba raskinuli ugovor sa njom. Milica ih je tužila i dobila je spor, ali se više nije tamo vratila.

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
Surova realnostNarcis ZgubidanHerceg-NoviSamo jaLida
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Surova realnost
Gost
Surova realnost

E poštenje!!! A napiši sve u tu knjigu, to će bitjako čitano i umno…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Para vrti đe burgija neće,tako je vazda bilo,pa ti soli pamet neđe drugo.

Herceg-Novi
Gost
Herceg-Novi

Ajde, jadna, vrći se doma, pušti se licemjernog Beograda. Znam ga odlično. Ođe imaš svoje, pa će te pogledat.

Samo ja
Gost
Samo ja

Neka sto bi predsjednik spavao s’ tobom, nego i ja

Lida
Gost
Lida

Srbija

neramne
Gost
neramne

A svoju si drzavu,ignorisala..mislila si da tudje sunce jace grije.zao mi je …ali

Skols
Gost
Skols

A sto je ovo bez strika osta ???

Send this to a friend