Showbiz

Društvene mreže su zlo, volio bih da ne postoje

Viktor Savić

Glavni antijunak predstave “Mačka pečena” koja je prije nekoliko dana dobila ovacije publike pri premijernom izvođenju je Viktor Savić. On je otkrio da mu uloga nasilnika nije lako pala, kao i da društvene mreže vidi kao “zlo” današnjice.

Savić je uz glavnu glumicu Jelenu Đokić na „daske koje život znače“ donio priču koju često srijećemo u svakodnevnom životu. Ovo je komad o partnerskom nasilju, odnosno naizgled idiličnoj ljubavnoj priči koja iza zatvorenih vrata krije fizičko zlostavljanje.

„Nije mi bilo prijatno igranje ovog lika. Ipak ti moraš da nađeš to negdje duboko u sebi, da odbraniš sve to, da odbraniš taj lik, tako da mi nije toliko prijalo“, iskren je bio glumac.

Na pitanje kako je u prošlosti izlazio na kraj sa toksičnim odnosima, Savić je priznao da su mu pređašnja iskustva pomogla u kreiranju ovog lika.

„Treba da bude srećan onaj koji nikada nije bio u toksičnim odnosima. U tome sam i tražio inspiraciju, u sjećanju na neke odnose kroz koje sam kao adolescent prolazio“, rekao je Viktor i dodao da društvene mreže neupitno doprinose promovisanju nasilja.

„Društvene mreže su zlo. Naravno, ukoliko se ne iskoriste na neki pozitivan način. Ono što bude društvene mreže i na šta sve pozivaju je definitivno zlo i ja bih volio da ne postoje“, zaključio je.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Narcis ZgubidanMirkoBellaCiao
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Vidiš,ja sam oduševljen ovim proizvodom nauke,ali bih volio da nestane,nacionalizam i religija.

Mirko
Gost
Mirko

Rece on koji aktivno koristi mreze, kad cete shvatit da nije internet problem nego ljudi, I cokolada moze da bude zlo ako se pravilno ne koristi.

BellaCiao
Gost
BellaCiao

E i ja isto mislim. Mnooogo vise losih nego dobrih stvari donose. Nijesmo mi zreli za ovo sto nas je snaslo.

Send this to a friend