Showbiz trač ili istina

Dugogodišnja ljubav: Ženi se Tom Kruz?

Magazin NW piše da glumica Rene Zelveger planira da se priključi Sajentološkoj crkvi, te da za to ima dobar razlog, jer planira da se vjenča sa Tomom Kruzom.

Par se upoznao na snimanju filma “Džeri Megvajer” još 1996. godine, međutim Tom je tada bio u braku sa Nikol Kidman.

U prilog priči o njihovoj ljubavi ide i izjava koju je Rene nedavno dala za “Vanity Fair” da joj Tom svake godine šalje poklon za rođendan, kao i to što mu se tokom govora na dodjeli nagrada “SAG” zahvalila na pažnji.

Prema pisanju pomenutog tabloida, Rene se Tom oduvijek sviđao, a kako mu poslije razvoda od Kejti Holms sa kojom ima trinaestogodišnju ćerku Suri, navodno Sajentološka crkva traži idealnu partnerku, ona se navodno pokazala baš takvom. Kako tvrdi izvor ovog lista, predstavnici te crkve su je već posjetili u njenom domu u Los Anđelesu, kako bi je intervjuisali i uputili je u to šta znači biti član Sajentologije.

S druge strane ni Zelvegerova, ni Kruz se još po ovom pitanju nisu oglasili, tako ostaje da se čuje i njihova strana priče.

Podsjećanja radi, Sajentologija je kult i svojevrsna religija koja je zaludjela brojne holivudske zvijezda, a od svojih članova traži da se ne druže s osobama koje joj nisu naklonjene i u tome su vrlo striktni. Navodno se upravo zbog toga Kruz i razveo od Kejti Holms, te zbog Sajentologije više ne viđa svoju 13-godišnju ćerku Suri koju je dobio u braku s njom.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Crni panterNarcis Zgubidan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crni panter
Gost
Crni panter

A on je budala ako imaju takav uticaj na njega.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Balzamovani kepec…

Send this to a friend