Showbiz NEKADAŠNJI ČLAN NOVIH FOSILA

Dujmić u komi nakon teške nesreće: Ljekari preduzimaju sve, ima krvarenje na mozgu

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Supruga proslavljenog muzičara Rajka Dujmića, Snježana ispričala je šta se dogodilo kada je njen muž sletio s puta i zadobio teške povrede.

Ona je navela da je 29. jul u njihovom braku veoma važan datum jer su se tačno tada prije 38 godina upoznali.

Poznati hrvatski muzičar, podsjetimo, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Ravne Gore. On se odatle vraćao u Stari Laz, gdje je sa suprugom Snježanom boravio “odmarajući se u oazi koja im već godinama donosi utočište i mir”, piše Glorija.hr.

Dujmić je upravljao automobilom marke “folksvagen tiguan”. Supruga ovog hrvatskog autora, koji je bio vođa benda “Novi fosili”, ispričala je za ovaj portal da su se oni tog 29. jula prije 38 godina upoznali i da su od tada do danas “zajedno u svemu”.

“Rajko je sa sinom Tinom prije podne došao u Stari Laz, gdje sam boravila od pretprošle nedjelje zbog radova na apartmanu. Budući da smo se 29. jula upoznali, htjeli smo taj dan da provedemo zajedno, pa ga je Tin dovezao iz Zagreba i nas troje smo ručali u vikendici”, navela je Snježana.

Tokom poslijepodneva Tin je krenuo nazad za Zagreb, a Rajko je svojim automobilom otišao u Ravnu Goru kako bi supruzi kupio poklon, a veče je trebalo, kako je dodala, da provedu u Delnicama na večeri.

Nažalost, pri povratku u Stari Laz Rajko Dujmić sletio je s puta u ulici Kosa 30 u Ravnoj Gori. Komšije su odmah dotrčale i pozvale hitnu pomoć kao i policiju, a potom je policijski poziv upućen i Snježani. Kada je stigla na mjesto nesreće, od okupljenih ljudi je saznala da je Rajko do dolaska hitne pomoći bio pri svijesti. Uslijed otvaranja vazdušnih jastuka u automobilu, Dujmiću su slomljena dva rebra, a pretrpio je tokom nesreće i težak udarac u glavu.

Kada je Snježana stigla na mjesto nesreće, Rajko je već bio na putu prema bolnici u Rijeci, gdje su ga smjestili na odjeljenje intenzivne njege. Tokom vožnje prema bolnici na Sušaku, Dujmić je pao u komu.

“Ljekari su mi rekli da je u komi jer ima krvarenje na mozgu. Preduzeli su sve što mogu”, priča ona i dodaje da je Rajko noćas operisan.

Kaže i da je iz razgovora s mještanima Ravne Gore saznala da je moguće da je Rajka u vožnji zaslijepilo jako sunce, što će se znati nakon policijskog izvještaja. Službeni nalaz o uzrocima nesreće još se čeka pa će se tek nakon policijskog uviđaja i izvještaja znati šta se zaista dogodilo tokom kobne vožnje.

2

avatar
1000
2
0
0
 
1
Stanka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stanka
Gost
Stanka

Steta dobar glazbenik ali trebao bi pripaziti na svoje poroke

Stanka
Gost
Stanka

Dobro

Send this to a friend