Showbiz

Džejson Stejtam i Konor Mekgregor u novom internet izazovu

Postoji novi viralni izazov na Instagramu koji je privukao pažnju poznatih muškaraca kao što su Džon Mejer, Gaj Riči, Konor Mekgrekor i Džejson Stejtam. On se zove #bottlecapchallenge i mnogo je teži nego što izgleda.

Za izazov vam je potrebna jedna flaša sa čepom koji se zavrće. Kada je imate pored sebe, poželjno je da malo odvrnete njen čep. Trik koji se traži od vas je da ga do kraja odvrnete vrhovima prstiju vašeg stopala i da to uradite uz pomoć udarca nogom iz okreta. Složićete se da ovo ne zvuči baš lako, ali su neki poznati muškarci ipak pronašli način da savladaju ovaj izazov.

Sve je počelo sa kratkim Instagram klipom Erola Hjua, dizajnera brenda ACRONYM, u kome on pokazuje svoju vještinu otvaranja flaše nogama. Sljedeći na redu je bio Meks Holovej, UFC šampion u pero lakoj kategoriji, a on je nominovao muzičara Džona Mejera koji se takođe nije obrukao.

Priliku da se pokaže je onda dobio Džejson Stejtam, zvijezda filma Paklene ulice – Hobs i Šo i glumac koji je već dosta puta u filmovima prezentovao svoj talenat za borilačke vještine. Stejtam, naravno, nije razočarao. Ispod Instagram klipa svog besprekornog udarca nogom iz okreta on je pozvao reditelja Gaja Ričija i MMA borca Džejmsa Muntasrija da se pridruže #bottlecapchallenge izazovu.

Obojici je pošlo za rukom (ili u ovom slučaju nogom) da otvore flašu, a onda se izazovu odazvao i Konor Mekgregor. Za razliku od ostalih učesnika izazova, on je iskoristio ovu priliku da ispromoviše svoj brend viskija, ali i da pozove Flojda Mejvedera da pokaže šta zna. Čisto sumnjamo da će ovaj talentovani bokser pristati na izazov. Ipak je on ekspert za udaranje pesnicama, a ne nogama, ali viđali smo i čudnije stvari.

#bottlecapchallenge nije rezervisan isključivo za poznate ličnosti pa ste više nego dobrodošli da se pridružite ovom izazovu i demonstrirate svoju vještinu ovakvog nekonvencionalnog otvaranja flaše.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Dlakavi krpeljSummer
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dlakavi krpelj
Gost
Dlakavi krpelj

Aha kako da ne..

Summer
Gost
Summer

Mogli bi prikazati cijelu bocu da vidimo ko je dolje drzi

Send this to a friend