Showbiz u svom životu pravio brojne greške

Džeki Čen: Prema ženama sam bio pravi kreten

Iako je, zahvaljujući svojim ulogama, prepoznatljiv kao simpatičan lik kojeg svi vole, poznati glumac Džeki Čen je u privatnom životu totalno suprotno od toga. Naime, on je u svojim memoarima “Newer Grow Up”, otkrio da je u svom životu pravio brojne greške, te i to da se u prošlosti prema ženama ponašao kao “pravi kreten”. No, to nije sve. Naime, Čen je priznao i to da je često pijan sjedao za volan, te da se kockao s društvom.

Kada je upoznao sadašnju suprugu Joan Lin, s kojom je u braku od 1982. godine, smatrao ju je sponzorušom, te je sakrivao novac od nje, a zatim je i prevario s bivšom Miss Azije, Elaine Ng. On je u memoarima priznao kako je često imao probleme s bijesom, pa je tokom jedne od svađa sa suprugom svog sina bacio preko sobe na kauč.

On je opravdanje za svoje ponašanje pronašao u nesigurnosti i nezrelosti kojoj je bio sklon, a tvrdi da se tih problema sada riješio. No, s tim se sigurno ne bi složila njegova 19-godišnja ćerka Eta, koju je dobio tokom avanture s Elaine, a koja je beskućnik. Naime, ona je u medijima govorila o tome da je beskućnica postala kada je roditeljima otkrila da je lezbejka. Čen o svojoj ćerki u javnosti rijetko govori, a aferu s njenom majkom je definisao kao grešku.

Ostaje da se vidi koje je još detalje slavni glumac otkrio u ovim memoarima.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Worker
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Worker
Gost
Worker

Pametno.

Send this to a friend