Showbiz pomaže ljudima

Džon Bon Džovi čovjek velikog srca

Džon Bon Džovi je popularni pjevač, glumac, politički aktivista i veliki humanitarac. Nedavno je otvorio dva restorana u kojima ljudi koji su gladni, a nemaju novac, mogu dobiti besplatan obrok.

“Svi su dobrodošli za naš sto”

“Soul Kitchen” je ime za neprofitnu organizaciju koju je osnovao Bon Džovi. Ovdje ne postoje cjenovnici, a plaćanje računa je neobavezno. Oni koji su u mogućnosti, mogu da ostave 20 dolara, dok oni koji nemaju sredstava, mogu da jedu besplatno, a kasnije mogu da volontiraju u kuhinji. Prema podacima, 51 % obroka je plaćeno donacijama, a preostalih 49% je pokriveno dobrovoljnim radom.

Zbog toga je moto ovog restorana: Svi su dobrodošli za naš sto!

Bon Džovi obožava Nju Džerzi

Prvi ovakav restoran otvoren je u oktobru 2011. godine, upravo u Nju Džerziju. U ovom gradu je rođen Bon Džovi. Drugi restoran je otvoren 2016. godine, u području koji je nastradao od udara uragana Sendi.

“Naša misija je oduvijek bila da utičemo na pozitivne promjene i da se bavimo pitanjima gladi i beskućništva,” objasnio je pjevač.

“Na našem meniju nema cijena. Dakle, ako ste u mogućnosti vi ćete učestvovati u našem radu: možete da brišete stolove, perete suđe ili radite u našim baštama.”

Rezervacija ne postoji, a stolovi se dijele sa strancima

Rezervacija ne postoji, kako ko dođe, tako se sjeda po redu pa možete da dobijete mjesto pored potpunog stranca, što doprinosi toploj i prirodnoj atmosferi.

U restoranu su uvijek tri glavna jela, pripremljena od organskih i hranljivih sastojaka

Na meniju su uvijek tri glavna jela, inspirisana američkom kuhinjom. Meni se mijenja svakih 10 dana. Prvo jelo se sastoji od supe ili salate. Glavno jelo se pravi sa bijelim ili crvenim mesom ili ribom, ali dostupne su i vegetarijanske opcije. I na kraju tu je desert, koji se razlikuje od sezone. Obroci su pripremljeni od organskih sastojaka uzgojenih u bašti restorana, koji je vlasništvo nevladine organizacije.

Cilj je prekinuti krug siromaštva

Pored restorana sa besplatnim obrocima, Fondacija Džon Bon Džovi je izgradila i domove za beskućnike, mlade ljude i ratne veterane.

Ovaj fond koji su osnovali pjevač i njegova supruga ima jasnu misiju: Prekinuti krug gladi, siromaštva i beskućništva i to razvijanjem partnerstva, kreiranjem programa i obezbjeđivanjem bespovratnih sredstava za podršku inovativnim društvenim organizacijama.”

Sve što niste znali o Džon Bon Džoviju

Njegova majka, Kerol Šarkej, bila je prva zečica na naslovnici Plejboja. Ona je odgovorna za sinovu ljubav prema muzici.

Ima izuzetno osjetljive oči na duvanski dim i svjetlost, zbog čega često nosi sunčane naočare.

Obožavatelj je Frenka Sinatre. Svaki put kad nastupa, sliku Frenka Sinatre drži u ormariću.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
SkolsKazagrandeBot sendvicar🥪.....
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Skols
Gost
Skols

Veliki majstor,Izgleda i ljuckovina. Ima barem 20 hitova koji ce biti vjecni. Svaka cast,lijepo je kad je neko ovako mocan i bogat,normalan

Kazagrande
Gost
Kazagrande

Respect 👍👏👏

Bot sendvicar🥪
Gost
Bot sendvicar🥪

I zaboravili ste da napisete da je srecno ozenjen 30 god i da nikad nije imao niti jedan skandal! Respect!

.....
Gost
.....

BRRAT -) ! Svaka cast ovakvim ljudima, samo da ih je sto vise.

Send this to a friend